i ja tenim el primer!!!! (i el 2n)

ei gent ---

no ha calgut esperar-se gaire per tenir el primer terratremol...

aquest mati, a la criminal hora de quarts de vuit, i des de la 12a planta on dormo, he sentit (a pinyon) com es movia tot ---- rotllo elefant, potom potom. No tinc quadres ni gerros, o sigui q no hi s'ha hagut de lamentar cap perdua material. La cosa ha durat un bon rato pero, uns 20s, no com aquella tonteria q va fer a barna fa uns quants anys.

I com si fos per recordar ara acaba de venir una replica --- una mica com un pet amb comparacio, pero aixi m'he aplicat a escriure el mail.

No cal dir q avui he recuperat el manual d'emergencies q em van donar a l'arribar i q vaig deixar a banda... me l'he estat mirant i aquesta gent esta apunt per tot. Ja han pensat q faran quan tinguin un terratremol de 7.9 graus just a sota de tokyo, previsions de morts, danys als serveis basics, els dies q trigaran les reparacions... pq la gent sapiga a q atendre's!

i no se si per l'entusiasme general o q, pero aparentment hem tombat el servidor del moya (on tinc la web) --- esperem q sigui quelcom temporal, seguirem informant.

0 Comments:

Post a Comment