Japo es Blaugrana


they felt it more than I did!
Originally uploaded by Bernat.
hooooola q tal --

dpres d'un silenci moderat (pel q fa a la llengua catalana) torno a l'atac ---- i es q l'ocasio s'ho mereix! Avui ha estat la entrega dels diplomes del curs intensiu de japones, el qual segons asseguren les professores he aprovat (tot i q per algun motiu no ens ensenyen els examens!!) En fi, primer hi havia una cerimonia previsible en q estudiants representatius (o no) de cada classe feien un petit parlament. Aquesta part -- per motius q no venen el cas me l'he saltat bastant a la torera i he arribat just a temps per les fotos de classe i la teca (!!!) Tela, telita tela... En fi, el tec era en una sala q tenia unes vistes xules sobre els voltants, ja pujare les fotos quan pugui, q ara fa el tonto...

en sortir d'alla en principi anavem a beure algo amb els coleguilles del curs, pero de sobte he (m'han) recordat q hi havia un seminari de alguns directius del barça, explicant les glories del japo i lo molt q el barça estima japo i siusplau compreu samarretes! (sabieu q el japo es el pais del mon q compra mes merchandising del baça??) en fi quedaven 10 min i em picava la curiositat. Quan els directius del barça han deixat la sala hem anat a la caça per no ser, dir algo -- (no hi ha catalans a tokyo) total hem vist q estaven a una sala i hem decidit esperar a q sortissin sense saber q hi havia una porta q els duia a fora directament (! estrategia lamentable) durant l'espera ens hem conegut amb un japones tot divertit q m'ha abraçat quan li he dit q era de barcelona (i aixo d'abraçar per un japones es MOLT heavy) en fi, dpres de veure l'error de calcul hem corregut i encara hem arribat a fer una encaixada amb no se quin directiu (mes aviat fati) quan a eren dins del cotxe --- pero hem seguit xerrant (en japo -- el tio parlant cagant llets) el tio dient-me "Soc Curé!" (textual) li pregunto si sap pq es diuen culers (intentant marcar-me un punt) i el tio m'explica fil per randa la historia de l'antic camp de les corts (!!!!!)
el flipar segueix augmentant quan ens trobem amb el seu collega q portava una estelada a la ma ( i coneixia perfectament les diferencies entre estelades amb la creu vermella, amb el triangle blau...) Els meus intents repetits per aportar coneixements als xavals seguien fracassant i el cert es q m'estaven explicant ells mes aviat (no se quins jugadors de la cantera!) Sensacio similar a la del viatge pel marroc pero amb mes heavie --- el colega tenia una versio semi-disco de l'himmne del barça com a politono dins del mobil! :D
Total acabem anant en un restaurant proper on els seus col.legues estaven sopant --- en arribar tots alla oh oh (com entrant al bar aquell del marroc) a un em presento en japo i em respont "molt de gust!" jo apunt de caure pel terra del xoc.
tots m'anaven donant les seves targetes, totes plenes de coses del barça (un tenia l'himmne al revers) aquesta bogeria pel barça es el q els va unir en la penya BarçaNiK i anant-me repetint q es troben en un pub per mirar els partits i q hi haig d'anar tan si com no (per mi no problemo -- mai hages pensat q el futbol em serviria per coneixer penya!)
Entre moltes altres anecdotes de la conversa resaltar q diversos son membres de l'associacio Catalunya-Japo i com a minim un d'ells va de tant en tant a ballar sardanes (heavy metal) un altre (q anava amb samarreta de Jimmy Jump) em va ensenyar unes fotos on sortien amb barratines (!!!) i l'altre quan sortiem m'ensenya la solapa de la jaqueta on portava un pin del burro catala!!

Hi ha coses q el sentit comu no pot explicar. Ni cal.
Jo flipo amb japo :)

0 Comments:

Post a Comment