Kamakura -- una gran excursio


up-close to the temple
Originally uploaded by Bernat.
Hola a tothom

avui (ahir de fet) he fet una excursio q els q vingueu fins aqui teniu molts numeros per acabar fent... Hem anat a Kamakura, una cituat, zona, poble (jo q se) q basicament estava tirant a lluny pero q hi havia molt de verd, molts de temples i en teoria tb platja, a la qual fins i tot s'especulava fer-hi focs artificals i tal. Un temps lamentable ha fet cancelar aquesta part del planing... Ha estat curios pq la organitzadora era la secretaria del centre d'estudiants d'intercanvi i ho dirigia a tothom, pero hem acabat sent 4 mes unes amigues seves i un parell de japonesos, o sigui q estava bastant equilibrat i hem parlat un munt de japones.

el cert es q les amigues eren la mar de maques i simpatiques :) els paios tb eren força trempats --- en teoria qdarem per dinar algun dia a la setmana

els temples estaven guapos guapos --- alguns mig ficats dins la roques, tots amb arbres per totes bandes, un amb un buda gegant... (al qual podes entrar per la modica quantitat de 20 yens (25 peles)

no cal dir q he fet fotos en exces i fins i tot la bateria de la camera ha amenaçat de desertar, pero ha aguantat. Igualment evident es q carregare una exensa seleccio a la xarxa.

no us ratllo amb els detalls --- si hi ha temps i ganes mireu fotos, intentare posar titols vagament explicatius...

0 Comments:

Post a Comment