Re: qui ho ha dit q no baixaria sovint??

Hooola a tothom
 
Noticia bomba -- No em caso! I pq es noticia bomba preguntareu... doncs pq ultimament tothom es casa a casa (valgui la redundancia) meva. Si si, el meu germa aprofita la innauguracio de pis per enunciar als 4 vents q es casa amb la novia (amb qui sino) amb la qual de fet ja fa un parell d'anys q viuen junts --- lo heavie es q ma germana contraataca i diu q ells tb es casen (hal) sort q els meus pares estaven asseguts... :D
 
naturalment no es casen el mateix dia, o sigui q haure de baixar 2 vegades --- sense contar el nadal! La meva jefa va de disgust en disgust :D tot just acabo de tornar de 3 setmanes per la patilla i de ben segur q flipara... em sembla q li anire comentant en entregues -- quan torni del nadal "saps q, el meu germa es casa!" i tornant del casament " i ma germana tb!!" q s'atreveixi a posar-m'hi traves :D
 
 
en fin -- aixo es tot per ara
 
aneu mirant fotos, q n'he fet unes de panoramiques super-molones (q si muralla, q si jardinets, q si temples, q si gratacels...)


2 Comments:

  1. Mikel Rius said...
    molt be jove. I quan són aquestes dates? Entenc que la primera és al nadal, no? És per saber quan se't veurà el pel.

    Per cert, he reactivat la meva col·lecció de posagots, així que ves mangant tots els que trobis que no tinc cap de japonès. Merci pel detall, si ho fas!!
    Bernat Agullo said...
    no no, es veu q va planar la idea de separar-ho una setmana de manera q pogues matar 2 perdals d'un tret (tot i q l'expressio sigui desafortunada)

    un es cap abril maig i l'altre juny juliol...

    respecte els posagots veure q hi puc fer

Post a Comment