Bloody Statistics...


Bloody Statistics...
Originally uploaded by Bernat.
hooooola q tal,

nomes posar en relleu com els dies ens tenen sempre sopreses preparades --- de les bones, i de les altres...
ahir va ser d'aquest segon tipus, tot i q fins a cert punt era previsible ---
basicament em vaig trobar embrancat amb una conversa q volia tenir mes endavant amb el fill d'un jefaso de la honda quan de fet hauria d'aver fet una maquinada de roba i vaig acabar anant a dormir a la unia quan havia de millor descansar per la presentacio mega important q tenia avui al meu primer congres on presentava...

avui, en canvi, tot i la son he arribat alla, he fet la presentacio bastant dignament crec i a l'arribar a casa em plan targeta del monopoli al correu em trobo una carta q diu (mantenc el pseudo angles de la carta)

"We greatly appreciat you to participate "TIEC Festiva'05 meet the world in Odaiba" the other day. It was wonderful festival thanks to your generous cooperation.

We are sorry for this late to inform you that we have decided to incur a part of your expense for participating the festival"
i un paper per posar les meves dades bancaries :)

acompanyant la carta hi hava una especia de rellotge fashion d'aquests q son un vidre q pots veure l'altra banda pero d'alguna maenra apareixen els numeros -- ah i te termometre tb integrat. L'unic problema de moment es q no aconsegueixo posar-lo a l'hora

ah, i una cinta per penjar del mobil i uns plastics d'aquests per posar uns quants fulls tot amb el nom del dormitori estampat.


bueno -- reconec q no es la contribucio mes sonada del blog, pero hey, no puc trobar novia o segurates fumant d'estranquis cada dia no?

vinga, fins ara!

0 Comments:

Post a Comment