Perdent els reflexos...


Hugging a blue dog with sunglasses
Originally uploaded by Bernat.
Recordo el temps en q en dir un nom de noia les preguntes assaltaven en direccio a si hi havia "alguna cosa", si hi havia interes... Q si hi havia suc vaja.

Fins a cert punt veig q aixo ha canviat. (la qual cosa no deixa de ser un descans) Parteixo de la base q els q ho volieu saber ja ho sabeu. Pero fins i tot d'entre aquests hi ha els q reclamen q les coses s'escriguin amb pels i senyals (veure comentaris de Kulturtag mit der Machiko)

Mira q de pistes n'hi ha a tones... q si la machiko per aqui, q si la machiko per alla... per no parlar de les fotos! Clar q de fet hi ha fotos de quan no estavem sortint ni res de res q molts identifiquen com "foto amb bati sortint de la dutxa"!! Ni molt menys. Els cabells molls es pq havia plogut i el "bati" es una vestimenta japonesa apta per sortir al carrer. Sona a excusa lamentable, pero es la pura veritat. Ras i curt, q hi havia fotos prou reveladores...

Pero no ens desviem del tema. N'hi ha molts q esperen les paraules i no els penso decepcionar. Sense anar de farol es pot afirmar ja en tota regla q estic sortint amb la machiko, segurament la noia mes maca, encantadora i divertida del japo (un q es afortunat de mena).

El tipic q preguntara quans anys te. Doncs mira, no ho se, basicament pq no m'ho vol dir. Pero assegura q en te menys de 30 amb la qual cosa implica no canviar els meus plans procreatius en gran mesura de cara el futur (planejar es gratis).

El q si q se (i encara em trasbalsa) es q es aficionada a mirar Kickboxing (!!) Si si, l'esport q es com la boxa, pero amb cops de genoll a la cara i altres salvatjades... Ella assegura q no el practica, i q nomes fa basquet --- el qual ja es molt mes esport del q el meu cos aguanta. Pero si nomes reclama que miri i aplaudeixi, fins aqui m'hi apunto facil :)

I no. De moment no baixara per nadal. Provarem amb els diversos casaments de la familia...

Ah i normalment el gos blau no hi es :)

7 Comments:

  1. Anònim said...
    Ai, Bernat! Quina alegria! :-)
    M'agrada molt que comparteixis les bones notícies amb els amics!
    Moltes felicitats!
    Bernat Agullo said...
    home,
    jo us deixo fer commentaris annonims per no haver-vos de registrar al blogger... pero francament, seria interessant saber qui diu q ;)
    Anònim said...
    Bernat!

    com a bon agulló! deixa el pavelló ben alt! i si vens per Nadal, estas convidat a la inauguració del pis! (la Machiko tb!)

    moltes felicitats

    Martí
    Mikel Rius said...
    Com la nostra amistat és menor no seré jo qui et rallarà amb el rotund fracàs q t'espera amb aquesta relació. Noia japonesa q encara no t'ha desvetllat l'edat... mmm, desastre assegurat. Poder et salvarà lo del kickboxing, és la teva darrera esperança, aposta fort!!

    PD: Encara et queden dos graus de punkisme per està a l'alçada de les situacions. Cuida't i felicitats!!!
    Bernat Agullo said...
    Ei mikel,

    per la teva informacio et dire q si, q ja se la seva edat: 30 tacus... dpres d'un mig segon de xoc la meva resposta va ser... i que?

    en fi, em conforta saber q les teves arrels punkis no han mort enmig de posts amanerats sobre la amistat i ximpleries per l'estil
    Anònim said...
    a mi i a la mare ens ha agradat molt el gosset blau pero ens hem quedat am les ganes de sber ki era

    georgina
    Bernat Agullo said...
    Ei georgina,
    es la mascota d'aquest canal de televisio, el FujiTV...

Post a Comment