any nou, retorn al japo i molt mes

hooooola q tal ----
realment ja començava a ser escandalos q no hi hagues cap mes post des del 20 de novembre··· (amb el mitic Shingo no Oha val a dir -- la machiko em va dir q va ser tot un hit per aqui ara fa quatre o 5 anys)
doncs si -- vaig pujar a l'avio q tocava i vaig arribar sa i estalvi al japo. Aquesta vegada ja sabent q no se'm dona massa b aixo de dormir als avions em vaig dedicar amb cos i anima a la tele individual q tenia al davant i amb la qual vaig poder mirar pel.lis q em picaven la curiositat en el moment q em va semblar millor (on-demand) -- les elegides van ser Polar Express (prescindible) i Harry Potter 2 (q a la machiko li encanta i m'haig de posar al dia!) Ah, i aquesta vegada seient al passadis (no accepteu res q no sigui passadis en un viatge d'aquest pal) em vaig entregar tb a la gimnastica i el beure aigua i vaig aconseguir arribar a tokyo amb una certa decencia.
La machiko s'ho va currar i em va venir a buscar dpres d'una nit de gresca i xerinola amb una amiga seva en una disco de hip-hop --- si si va venir sense dormir! aixi es va crear un jet-lag artificial i ens vam coordinar en la descoordinacio. Realment es mes heavy anar cap a l'est q cap a l'oest quan voles. Ahir encara estava caient clapat a les 8 del vespre. Espero q aquesta vegada aguanti una mica mes i em desperti quan toca.
No cal dir q la jefa tb m'esperava amb candeletes. Avui hem tingut mega-sessio d'ikebana en la qual venien (apart de les profes d'ikebana, 3 iaiones amb les quals ja soc quasi intim), estudiants d'intercanvi, iaios del casal del costat la dona del consul belga (en serio) i fins i tot la premsa local a prendre testimoni de tal manifestacio de multiculturalitat i intercanvi. La meva funcio principal ha estat esperar el cotxe de la consul belga q s'ha empanat i ha arribat una mitja hora tard durant la qual he estat plantat a la porta de la universitat buscant un toyota previa beige de matricula diplomatica 0606... en fin, dpres de recollir tots els pots i histories de l'ikebana (l'art floral japones pels mes empanats) hem tingut una conversa-brainstorming amb la jefa repassant uns 50 temes q m'ha tingut entretingut fins quarts de 8...
ah -- i ara quan tornava he vist q els del google (q son la ostia) han afegit unes quantes opcions al tema dels videos --- entre d'altres incorporarles a la propia pagina web o descarregar-lo! super-heavie. Total, com q el blog tb es del google espero q funcioni l'invent.
Us deixo amb la retransmissio del cap d'any a casa l'alba amb raim, abraçades, petons, i alegria en general. La pista de so es el mes rellevant, veureu q l'imatge es... b, inestable :)
B, no cal dir q aquests dies per BCN han estat espaterrants --- realment m'ho he passat molt b retrobant-me amb tots vosaltres. Per uns dies ens hem ficat en la maquina del temps. Del temps en q teniem temps. Temps per trobar-nos i gaudir del q no sabiem q seria tan important a mesura q ens fessim grans. Temps per estar amb els amics al cap i ala fi.
Una abraçada a tots plegats i fins aviat.

una abraçada a tothom i fins ara

0 Comments:

Post a Comment