harii pottaa



hola q tal

harry potter... tothom en parla del harry potter, q si esta molt be el harry potter, q si es fantastic el harry potter...
poca gent s'atraveix a dir "el harry potter es un xurro"
i potser es pq tpoc es un xurro
pero d'aqui a l'estatus q te el xaval, francament...

ahir dpres de molta planificacio i preparacio (em vaig haver de mirar la 2 i la 3, la primera a l'avio tornant de bcn i l'altre en DVD) finalment vam aconseguir coordinar-nos amb la machiko per anar a veure l'ultima entrega d'aquest element... mira, les primeres tpoc es q em fascinessin, pero el fet de no mirar-les al cine feia q tpoc t'hi qdessis capficat; la mires, veus de q parla la gent, ok. Tot i aixi, ja dpres de la tercera comencava a tenir la paciencia bastant fina. Pq el paio aquest (i tot a la seva tropa d'amics) era tan rematadament bo i els dolents tant i tan dolents? El pitjor es q entre els dolents tb hi ha el nen rosset aquell q a mes de dolent es ximple la qual cosa resulta bastant patetica (q es el q pretenen, pero a mi francament em posa nervios)

total, q en aquesta ultima, q tot gira entorn d'un torneig de mags --- vaig veure basicament una pel.licula fabricada d'escenes espectaculars (moltes bastant heavies per criatures) pero res on realment puguis agafar-te. L'enllac d'una escena a la seguent es a la brava, la gent q s'ha de trobar (si es necessari a soles) es troben i ningu pregunta res. Les coses q cal trobar hi son. I quan no hi son,com q es un lloc magic, tatxan, alla esta. Ah, el mes fort es q jo em pensava q era tot un mon completament magic, rotllo tolkien, q en comparacio, tot i haver-hi magia, es com mes real, pero no; En un moment de la pel.li apareixen uns dracs vinguts de... Romania! vale deu.

En fi, posar uns quants d'aquests aspectes al descovert va ser inevitable, pero desafortunat ja q la machiko te un mode-naif amb la qual es pot meravellar amb pel.lis aixi... francament, jo ho he intentat pero no puc. Necessito una mica mes de realisme. No ja de les lleis de la gravetat i tal, sino de personatges. Una mica mes de subtileses, de mala llet als bons, d'amistat genuina entre els dolents, de gent q salta de carro i torna a l'inicial, jo q se. Altres pel.licules "per criatures" com Toy Story o the Incredibles em van semblar mil vegades millor.

en fi -- per sort encara falta pq surti la seguent...

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Bernat!!

    Per fi coincidim en algo!!!

    Tens res per fer una celebració a distancia? Una webcam i una joguina de latex??

    Jo la veritat, malgrat que gent a la qual sempre he respectat molt i molt i he seguit la seva opinió en temes literaris quasi a cegues me l'han recomanat, no he conseguit obrir una página. Em fa taaaaaanta mandra...

    criticar així es facil, pero sabeu que es el meu estil...

    Un abraçada

    txesco
    Anònim said...
    Jo, que de fet sóc bastant més gran que tu, només n'hai vist una d'en HP, la primera. I no la vaig trobar pas tant malament. Ara bé, amb una n'he tingut prou i no tinc pas ganes d'anar a veure'n més. pel que dius és una pel·li 100% US. Passa el què ha de passar i prou. Els US són poc imaginatius en aquests casos. Molta parafernàlia i special FX però poc guió.
    Bernat Agullo said...
    ei jordi,
    de fet la primera es potser la unica q val la pena --- el fet de q t'ensenyin el mon per primera vegada li dona mes gracia a tot plegat. Un cop aixo ja ha passat veus q basicament es fum i mas de lo mismo.

Post a Comment