mini parkings


2 space parking
Originally uploaded by Bernat.
a tokyo deixar el cotxe al carrer es directament impossible
no pq estigui ple, sino pq no es concep la idea q algu s'apropii un carril per deixar el cotxe -- fins ara hi havia hagut una certa permissivitat per la gent q treballa repartint coses, pero es veu q aixo tb s'acaba
grans parkings tpoc no n'hi ha -- mes aviat hi ha microparkings com aquest, en q hom deixa el cotxe (si es l'afortunat d'una de les dues places) i en fer-ho s'alça el cep, q baixara nomes quan pagues l'import a la maquina del darrera.
tpoc te mes, un detall del dia a dia

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Hola,

    avui estava registrant el meu blog a technorati i per casualitat he trobat el teu.

    No ens coneixem però et tenia vist de la universitat, em dic Adrià (stic fent 5è ara a l'Etseib). Sóc amic de la Goeske i crec recordar que fa un temps li vaig explicar q estava fent uns cursets de japonès intensius i m'havia parlat de que tenia un company que se n'havia nat a viure al Japó (so this kinda narrows it down).

    No coneixes pas el Miguel Ángel "Robo" Sánchez? Estudiava també a l'Etseib i jo diria que té la teva edat. Va ser namica gràcies a ell que em vaig animar a estudiar japonès. De moment he fet poca cosa però tenia la intenció de seguir-m'hi dedicant. Venir aquí a treballar és una cosa que veig tan complicada que ni me la plantejo :C.

    En fin, seguiré el teu blog que veig que el vas actualitzant molt sovint. Ara donaré una ullada als posts antics xD (tafaneria ownz).

    La meva pàgina: http://minipimmer.cat/blog
    Bernat Agullo said...
    ei Adria,

    haig de reconeixer q no et tinc massa ubicat, pero bueno, si et tira el tema Japo i tal tpoc el deixis de banda pel nivell de llengua q tinguis ara mateix, la manera d'aprendre'l es venir aqui i estudiar-lo (tpoc s'apren anant pel carrer nomes) si al mateix temps pots fer alguna recerca decent tot aixo de mes --- les beques Monbusho estan forca b, mira la web de l'embaixada japonesa a espanya per fer-te'n una idea si volguessis en un parell d'anys podries ser per aqui fent la mona... Tb n'hi ha unes q es diuen vulkanus per fer practiques en empreses -- pero no en se pas res
    Anònim said...
    Merci, ja m'informaré.

    És normal que no em tinguis ubicat xD

Post a Comment