privacitat a les escombraries


in front of the cave...
Originally uploaded by Bernat.
hi ha dues maximes entre els japonesos que s'acostumen a mantenir en tot moment
Quan es proposen fer una cosa la fan fins a l'ultima consequencia
Els encanten els formularis
doncs b, suposo q des q es va firmar el tractat de kyoto, els japos s'han pres aixo de l'ecologisme molt a pit. Nomes cal veure el primer ministre amb camises hawaianes per poder suportar els 28 graus per decret "de facto" que impulsa durant l'estiu. Pot semblar una paranoia del koizumi, pero de fet la majoria d'empreses i departaments de la uni ho segueixen. Jo ho he provat alguna vegada i es horrible (fins i tot rebaixant la indumentaria fins a la roba interior)
b, vist q el tema aire acondicionat ja esta mes o menys sota control ara a la uni han comencat el tema escombraries ... no es q fins ara no es recicles forca (sparen ampolles de plasic, llaunes, coses cremables i coses no cremables) a partir d'ara hom pot llegir l'historial de les escombraries dels departaments quasi... a partir d'ara tot el q es llenci com a no reciclable (pero separant per categories i per cremable - no cremable) ha de portar, oju:
el departament,
el nom del laboratori,
el nom del superior immediat (jefe del laboratori, creiem)
numero de telefon dins de la uni
codi de la persona responsable de la divisio (el q se la carrega si descobreixen residus erronis en el lloc erroni...)
supooso q no es dedicaran a revisar cada bossa, pero si algun control esporadic --- i si t'enganxen intentant colar uns papers grapats a la pila del reciclatge jo crec q deus pillar bastant.

aquesta l'he anat escribint a trossos i no te massa ganxo, pero si no l'envio ara encara sera pitjor

fins ara

ps. de foto la primera q existeix on sortim la machiko i jo --- va ser a kamakura i es la q comenca l'album q li vagi regalar pel seu aniversari... la resta es poden mirar al flickr. No, no hi ha cap foto inedita tret del dibuix-invitacio q va fer la machiko per la festa d'aniversari :)

2 Comments:

  1. スロ / Bernat said...
    Mmm potser es passen una mica però bueno, si funciona...
    però que es relaxin una mica hahahaha
    milena said...
    Pobres japonesos! tots passant calor...però si lo de Kyoto era broma!! Mira Espanya, que ha augmentat l'emissió de CO2! Suposo que com que es va firmar a casa seva es senten malament...pobrets!
    NO ho has fet mai allò de dir: sí, sí, a la de 3 ens tirem a la piscina...1, 2, 3...fer l'amago de tirar-te i que al final l'altre acabi a l'aigua i tu des de fora rient? Doncs jo crec que això ha passat amb Kyoto. El Japonesos han picat..m'imagino tots els ministres que van firmar això rient, retallant una llufa per enganxa-los-la a l'esquena...

    Bueno, conyes a part, i per més que pugui semblar excessiu, me n'alegro que s'ho prenguin en sèrio...tant de bo aquí passés el mateix, com a mínim amb l'aire acondicionat. Passar fred a l'estiu per l'aire acondicionat em treu de polleguera...
    apa, a suar-la! que jo me'n vaig a buscar el polar per anar a la biblioteca de l'escola

Post a Comment