Cultura Japonesa Desconeguda

Ah, quina rabia, se m'ha perdut el q havia escrit sobre el video. En fi, tornem a començar. Deia q hi ha moltes coses que a europa estan passades de moda que aqui al japo encara segueixen el seu cami sense mes problema. Els uniformes a les escoles son molt habituals, pero poc o molt aquesta imatge arriba a europa a traves del manga. Ara b, els exercicis matutins durant les vacances d'estiu a ritme de una musica de piano i unes explicacions per la radio no ho recordo a cap episodi del doraemon. Ho fan un mes i mig, pero al costat de casa munten el tinglado nomes 1 setmana. Aquests dies posen uns altaveus i unes 60 persons (deu n'hi do trobo) surten a estirar l'esquelet. La majoria son nens q s'aborreixen a casa i es motiven facilment amb una targeta q et donen on et seguellen cada dia q hi vas. Els altres son els avis dels nens, que aprofiten per mantenir-se en forma. Els altres som la machiko i jo. En fin, no es res q vulgues fer cada mati... mes per la hora q per la intensitat, ja q no duren mes de 10 min.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Déu vos guard, Bernat!

    Només dir-te que t'he linkat pel dia del blog:

    http://www.deuvosguard.com/

    Apa siau! Saionara! (Sayonara?)
    スロ / Bernat said...
    I a més, es socialitza una mica el barri, perquè després si et trobes a un dels que estaven fent exercici doncs es trenca una mica el gel, ajuda?
    Unknown said...
    Hola Bernat, acabo de descobrir el teu blog i el trobo molt interessant. Fa temps que segueixo el de kirai.net, però gràcies al Blog Day 2006 he arribat a conèixer el teu blog. Crec que a partir d'avui tindràs un lector habitual més...

Post a Comment