IMG_6865
Originally uploaded by Bernat.

hi ha moltes coses q abans eren reservades per una minoria q ara son a l'abast de qualsevol.
Anar a l'espai potser encara no es una d'elles (si tenim en compte q qualsevol no es milionari) pero fer un plug-in pel firefox crec q si. Nomes cal una petita dosi de frikisme (mes q res per tenir-hi interes) i voila.
Si aneu a la barra de buscadors i cliqueu a l'opcio per afegir buscadors anireu a parar a una pagina de Mozilla on en podeu triar entre una 20 mes. A la part inferior hi ha 3 links i un diu "buscar mes buscadors a mycroft" aneu alla i poseu "Croniques del Bernat" i zas, trobareu el buscador q he creat. Evidentment es el google restringit al meu blog, pero hey, mola un ou. Ara quan volia escriure com arribar-hi he trobat q hi ha una manera mes senzilla q no pas la q vaig fer servir (on vaig copiar un codi i canvia un parell de coses) simplement posant les webs on vols q busqui ja pots fer-ne un. "Rollyo" es diu l'invent...
En fi -- no te mes. La foto es d'una especia de showroom q tenen els de JAXA (la Nasa japonesa) prop de Ote-machi (tokyo) hi ha mes gent per ajudar q gent mirant, pero molt entretingut.

0 Comments:

Post a Comment