Waaaah!

Hoooola que tal,

Si no recordo malament, quan vaig baixar el Juliol a Barcelona, us vaig explicar que m'havien fet un vídeo per una reunió "d'innovadors" que es feia a sitges... La cosa no passaria d'aquí si no fos perquè la inscripció al seminari aquest que durava 2 dies valia 1200 Euros i hi havia tots els peixos grossos del país en qüestió de innovació.

Doncs sí, enmig de tot de gent que està fent coses brutals van posar el meu vídeo... i encara més, l'han posat a Internet!!

Si algú vol veure el que els vaig explicar aneu aquí i cliqueu a la fletxeta que surt al costat del meu nom... comprovareu que no estava gens nerviós i que sóc completament humil :D "¿En que estàs innovando? En las personas" Toma!!!

4 Comments:

  1. Raúl said...
    Impresionant Mamatio!
    Com ja anticipaves, el final es brutal!

    Abraçades!

    Raúl.
    Bernat Agullo said...
    Ei Raúl, quan vulguis t'innovo una mica!
    Cuida't, i bon any!!
    milena said...
    hostia, bernat...bé, en primer lloc, felicitats...
    m'he mort de riure...amb carinyu, es clar...
    suposo que en part per allò de que les coses més sèries, quan les fa la gent que tens aprop, no sé, sembla que no ho siguin tant...

    però també per com parles...suposo que en part pels nervis, i en part (que he anat a la cedeii amb tu, neng!) pel castellà...no sé, trobo que sembla que siguis xinès o anglès amb un gran domini de l'idioma, però amb aquell accent indeterminat no autòcton que quesda sempre a la gent de fora, per més bé que parlin.

    i, bé, efectivament, el final...és d'anunci

    podria comentar moltes coses més, però ho deixaré aquí...
    ai, no!
    a la web del congrés o el que sigui (el link que ens has enviat), com a link cap a tu hi ha la web del teu blog...home, tio...vols dir? que els congresistes aquests vegin les fotos de la machiko i tu amb pijama (ja sé que tu afirmes que és un kimono...)
    en fi, felicitats, una abraçada i fins auqesta nit
    milena
    Mikel Rius said...
    q bo!! he trigat a veure-ho!

    Per cert, un co-xerraire teu, seisgrados, és l'empresa q va muntar el germà de la marcela q penso q algun dia havia sortit en alguna conversa.

Post a Comment