4 dies a Nikko

Hoooola que tal,

ahir a la nit vam tornar de nikko, on hem estat 4 dies -- No sóc un expert en zones del Japó ni molt menys, però per entendre'ns, és una zona no massa llunyana a tokyo on hi ha molts temples, molts arbres, i sobretot, molts banys termals --- ah, i un parell o 3 de cascades!

total que mentre s'apropava la golden week (un combinat de festius que acaben confluint en una setmana sencera de vacances si t'ho muntes bé) vam decidir que ja era hora de sortir de tokyo, i dir per dir vaig dir d'anar cap a nikko... ara bé, anant a agències de viatges  la cosa semblava impossible -- a la que vaig anar jo només quedava una opció que era passar dues nits (3 impossible) i canviant d'hotel... sortir a uns mòdics 120 EUR la nit i persona... :S

quan semblava impossible anar-hi, li vaig dir a la machiko que a mi, més que el menjar i els banys termals etc volia anar a passejar i veure la zona, i em va dir, "home, haver-ho dit! " i a base de buscar directament per internet, vam aconseguir reservar 3 nits en hotels l'ultima en hotel de una certa qualité :) ... el primer dia temples i tal al voltant de la ciutat de nikko, el segon dia cap a un llac que hi ha, el 3r una mica mes de llac i mes cap a l'interior on hi ha tots els banys aquests, que fan pudor d'ous podrits (el sofre)

l'ultim dia per passejar una mica mes i per comprar quatre records (menjar! ) per amics i coneguts.

mil històries per explicar, però si de cas ja les aniré posant apart --- de moment us poso aquí la col.lecció dels 4 dies.

apa, fins ara

Golden Week in Nikko



0 Comments:

Post a Comment