un bol de ramen normal siusplau...

els japonesos en general mengen menys que els europeus. Sempre i quan no es tracti de sopes de fideus... les sopes de fideus (o ramen) son una cosa gegantina, i hi ha llocs on treuen l'orgull en la quantitat, mes que en la varietat. En aquest restaurant nomes hi ha un tipus de ramen, l'unic q tries es la mida, SS S M L, l'SS la van introduir al cap d'unes setmanes d'haver obert, i en teoria es el que toca a 1 persona, una persona amb gana, es clar. Son 200g de fideus (abans de bullir) amb tota la sopa bastant consistent, i una muntanya literal (veure foto anexa) de col i brots de soja, apart de dos trossos de carn bastant suculents... la mida gran crec q son 400g de fideus --- jo mantinc la teoria que un bol de ramen es pitjor q un big-mac, pero com que encara no s'ha globalitzat, no passa res :D
per algun motiu aprop de casa no hi ha altra cosa, la majoria de restaurants son de ramen...

2 Comments:

  1. Mikel Rius said...
    M'ha agradat molt aquesta serie de post 'costumbristes'. Serveix per veure millor diferències culturals q tu et deus trobar a diari i gairebé ja ni et sorprendran.

    Vagi b!!
    Bernat Agullo said...
    ei mikel, m'agrada que t'agradi :) en realitat no m'ho havia plantejat com una serie temàtica :) en tot cas feia temps que volia posar el bol aquest de ramen al blog!
    Seguirem informant

    i merci per escriure!

Post a Comment