Bernat TV -- Frikiego a tope

hola que tal

segurament no l'estàveu esperant, però Bernat TV ha arribat :D
Bé, a la pràctica es aquesta caixeta de la barra de la dreta que en principi ha de mostrar el meu ultim video, i si aneu passant ha d'anar tirant enrere. Si en trobeu un que sembla especialment interessant (poc probable) sempre podeu ampliar-lo descarregar-lo, pràcticament podeu fer de tot.
La gràcia es que són de més qualitat i que és mes fàcil accedir als vídeos de manera cronològica, més afí amb la filosofia del blog.
Fins ara l'única manera era  fer una busca al GoogleVideo amb "Bernat Agullo Rosello" i posar que te'ls ordenes cronològicament, etc... i amb una qualitat bastant lamentable. (i bastant toca peres a l'hora de carregar-los, q si categoria, q si creador...)
naturalment el canvi vol dir que de moment els videos antics no els tinc a la nova web de vídeos (blip.tv en cercles frikis la deixen molt millor que el youtube i que d'altres serveis similars) tot i que m'han promès que me'ls mouran... de moment encara espero :S
ah, naturalment també té el seu feed i tal pels que feu servir agregadors de feeds com el google reader

apa, doncs, us deixo amb uns videos del castell de focs artificials (o hanabi) de Futako Tamagawa, on hi havia milions i milions de persones...



0 Comments:

Post a Comment