un voluntari?

a falta de explicar el meu pas pel congres de kyoto us poso un video de avui mateix, fet al "epson aqua stadium", o un aquari carregat de gent, que vindria a ser el mateix :)

1 Comment:

  1. lakuk said...
    Hola,

    Soc la laura, una amiga de l'alex Vicente. Vaig trobar el teu blog al blog provisional i vam quedar amb l'alex que em passaria el treu mail perque havia de venir al japo. Ja estic aqui. He arribat avui i estica a casa d'una amiga que treballa al Parque ESPAÑA a Mie. El 16 volem anar a Tokyo dos amic i jo i estem mirant de reservar allotjament. Aixo de la temporada alta es una bogeria, sobretot perque no ens hem espabilat gaire. tenim un lloc emparaulat pero es una mica car i he pensat que potser tindries alguna recomanacio. Qualsevol consell sera rebut de molt bon grat. Tokyo en 3/4 dies ha de ser una mica ridicul tenint en compte la dimensio de la ciutat. Pero mes val aixo que res. El meu blog tambe esta linkat al blog provisional (lakuk) o em pot enviar un mail (lauracuch@gmail.com) i l'unic telefon que tinc es el de casa de la meva amiga Cris 0599438032.
    Potser no em pots ajudar. Quan la gent ve a Londres si em demana consells d'allotjament no se que dir perque no em trabo mai en aquesta situacio. Pero he pensat que per preguntar no perdia res.
    de qualsevol manera, arigato que es l'unic que se dir en japones i fins aviat!

Post a Comment