Benvinguts al Japo

Pel que sembla el govern Japones esta tant content dels visitants estrangers que te cada any, que ha decidit fer una foto (i prendre les empremtes digitals) de tots ells, suposo que per fer una foto de familia quan acabi l'any. Es clar que no tothom ho veu igual -- us copio la primera part de l'article de Pink Tentacle sobre el tema

NEC helps Big Brother watch foreigners in Japan

NEC fingerprint and face scanner --

To anyone planning a visit to Japan, please note: YOU WILL BE TREATED AS A POTENTIAL TERRORIST WHEN YOU ARRIVE. As many foreign residents in Japan are already painfully aware, a new law that takes effect November 20 will require non-Japanese people entering the country to be fingerprinted and photographed in the name of fighting terrorism.






3 Comments:

  1. Núria said...
    Tampoc ho veig tan malament. Prefereixo aixó a que em fagin treure les sabates, com a Londres, no? És una manera que tenen de saber que ha entrat en el país.
    Per cert, et vaig enviar un mail a la teva adreça. El vas rebre i/o llegir?
    Salutacions!
    Bernat Agullo said...
    home per saber qui tenen et fan omplir CADA VEGADA la targeta de sortida i d'entrada no? i jo q se, com diu l'article aquest, els unics terroristes q han tingut per casa son japonesos... em sembla un pel discrimiatori francament (a londres els anglesos tb s'han de descalcar no?)
    en fi, espero que encara em deixin fer cua amb els japonesos ...

    a quina adreca ho vas enviat? envia-ho a bernat [punt] agullo [arroba] gmail [punt] com
    Mikel Rius said...
    a tu, mentre la màquina amb q ho facin sigui xula... :D

Post a Comment