Ja tenim el Pau completament pel Japo

doncs si, el pau ja porta mes d'una setmana pel Japo i d'aqui poc menys de una altra ja tornara a ser fora --- tot plegat mes rapid del que tots voldriem, sobretot dpres que un servidor (o mes aviat el cos d'un servidor) no estigui a l'alcada...
i mira que tot anava com una seda, fins dimecres a Tokyo, xerrada de l'associacio Japonesa d'amistat amb catalunya, un parell de dies a Nikko i zas, gran sopar per celebrar la nova feina i l'endema al mati marxar ben d'hora tots 3 i una amiga de la machiko cap a Nagano... perfecte no? Doncs si, si no hagues estat pq un virus rarillo que havia anat agafant durant la setmana (que semblava talment un mal de gola relativament normal -- d'aquells q es cuiden amb uns xarops i tal) va agafar el divendres al vespre per atacar directament a l'estomac (qui sap si animat per uns ramen que em vaig clavar per dinar que eren francament dolents) amb la qual cosa va aconseguir --almenys per la meva banda-- el q era un festi sense precedents, un Shabu-shabu de qualite (aprofitant q el pau convidava!). A veure, el gust en si encara en vaig gaudir, pero estava tant regirat que vaig regalar al pau la machiko (amb l'alegria corresponent) dos fines llonzes de carn (de les 5 que em tocaven!) a partir d'aleshores ja va ser un "vaig un moement al lavavo" rere l'altre. El tornar a casa va ser forca agonic --tot i q no tant com una senyora q teniem davant, a qui vaig acabar cedint una bosa de plastic q havia tret per a us propi-- i tot i q d'entrada semblava que hauria de caure rodo del cansament i dormir fins les 6 (hora prevista d'aixecar-nos per sortir al mati) va ser, anunciadament, una nit "de perros" --- evidentment de bon mati --i amb el sistema digestiu encara en ple peu de guerra-- vam decidir q ficar-me al cotxe unes quantes hores no era la millor idea i vam cancel.lar el viatge (!!). Shit happens. El pau ha comencat la ruta planejada des del dilluns amb un parell de dies d'antel.lacio i jo (amb la machiko!) dormint TOT el dissabte -- encara em va mal el coll de tan dormir :S Avui pero em trobo ja molt millor!! Hem aprofitat per fer el canvi de roba estiu/hivern (q ja feiem tard), endrecar la casa (q feia por) i fer ni mes ni menys q 3 rentadores -- i hem parat pq no en podem estendre mes roba --- ultimament no ho tenim massa controlat aixo :D
Ah, i per pujar els anims una cosa que sempre va b, comprar tecnologia --- SI!! m'he anat a comprar el portatil -- be, a encarregar-lo, ja que es un dell, d'aquests que ho tries tot tot i tot i en un parell de setmanes te'l porten a casa :) No poso els detalls aqui, q fa friki, pero considero q esta prou b :)
Per friki la radio aquesta last.fm q he posat a la dreta, que posa musica "teoricament" similar a Ketsumeishi, el grup preferit de la machiko --- acaba sonant de tot, pero bueno, de tant en tant en surt alguna d'ells :)
ah, la foto del shabu shabu
IMG_2576
i de la xerrada
IMG_2569
i els brothers a Asakusa
PA280111
ala pues, dissabte o diumenge quan torni (entre mig congres meu, que mira q ve en mal moment... ) ja farem una ultima cronica!
(estic carregant uns videos que haurien de sortir a la dreta)

0 Comments:

Post a Comment