la takako traslladada en el temps...

avui ha nevat a sac, tant que els plans que teniem de quedar amb la raquel el jordi i l'aram han quedat aplacats, fins a nova ordre --- i ens hem passat el dia amb tranquilitat per casa, mirant suberanai hanashis, i menjant.

amb tot tb cal aprofitar el temps, aixi que ja veieu com diligentment actualitzo el blog, aquesta vegada amb una foto de la takako, que no se encara ben be com te un ganxo a l'NHK (la televisio estatal japonesa) i la criden per fer d'extra sempre que fan series ambientades al japo antic, quan les noies encara anaven amb kimonos, els tios amb katanes, i be, aquelles sandalies de fustes amb un disseny tan elaborat.
La foto es del lloc del rodatge, i pel que sembla l'hi fan ser a quarts de cinc del mati (!) que aqui al japo amb el no-canvi horari ja clareja... una d'aquelles coses que clama el crit al cel, pero en fi, no canviem de tema.
la takako.
オトコマエ! (by Bernat)
la serie on sortira, que es diu オトコマエ!(OTOKOMAE!) no em feu dir que vol dir, pq no ho se. Otoko es "tio", i Omae es "Tu", quan aquest tu es un paio que detestes o que esta clarament per sota teu en rang i en tot (i vulguis o no, nomes per aixo el detestes). Dubto pero que el titol sigui una contraccio d'aquestes dues paraules :D

vinga, doncs, alegria i bones vibracions en general.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Tot i no ser al Japó en aquests moments, també he tratat el tema de la nevada avuí.
    Una cosa que em va xocar molt va ser lo d'hora que és fa de día a Japó ( al'estiu cap allà les 5 del matí!).
    Aquesta noia està molt guapa amb el kimono!
    Una abraçada!
    Marc i Núria said...
    La Takako està molt maca amb el kimono.

Post a Comment