sant jordi 08

abans que les roses es penseixin millor que posi alguna cosa d'aquest Sant Jordi...
aquí hi ha el testimoni que va passar
IMG_4100
IMG_4101

però potser té més interès el llibre que em va regalar la Machiko, l'últim volum d'una sèrie que es diu ダーリンは外国人 i que com el seu nom indica va d'una història -real- d'una dibuixant de manga amb un "darling" és un guiri. Si afegim el fet que el paio (mig italià i mig hongarès que ha crescut als estats units) va amb barba, i que entre ells parlen en japonès, els paral.lels amb la Machiko i jo ja són més que obvis.

IMG_4096

i com que el text va de coses normals del dia a dia no surt vocabulari estrany -- a més com que es particularment sensible amb els que no sabem gaire japonès, la majoria de kanjis porten la lectura (furigana) que ho fa més fàcil de llegir.

IMG_4098

en fi, molt recomanable per tot aquell en situacions similars o que vulgui aprendre més sobre les diferents maneres de fer més enllà de les reverències i l'intercanvi de targetes.

ah, i porta més de 2 milions d'exemplars venuts

4 Comments:

  1. gemma said...
    Ah! i tenen un baby? això vol dir alguna cosa? jeje
    theMartix said...
    tindràs un fillet?

    r e a
    e l v
    c u
    o p i
    r f
    d c e
    s n
    ! t
    d ! r
    e ! e
    s g
    o
    d
    e

    b
    a
    r
    n
    a

    (t'ho escric en japonès que ara deus estar més acostumat ;) )
    theMartix said...
    arg se m'ha mogut tot!!

    (avui entrego
    el pfc
    records des de barna)
    Bernat Agullo said...
    ei marti,
    l'enhorabona per aixo del projecte, que es quasi com parir una criatura --- i NO ho dic per experiencia, i amb previsio, pq no estem esperant criatura, ni molt menys

    i tu gemma ves rient que quasi teniu mes numeros vosaltres (ja amb la casa etc) q nosaltres per comencar la temporada de reproduccio :D

Post a Comment