Felicitats Machiko!!

Aquest dimarts passat va fer el nombre d'anys que se suposa que el metge et fa dir (en castella) quan obres la boca i et vol mirar la gola: 33.

aquesta vegada vaig decidir que per una vegada pararia de fer regals mig boomerang en forma d'albums de fotos i coses similars i li regalaria alguna cosa nomes per a ella... i com que amb la roba segur que no seria facil, vaig apostar per una categoria que si mes no es veies: roba interior.

Pero no es com entrar a una botiga i comprar una samarreta... primer em vaig informar amb una noia del laboratori, vaig buscar el lloc per internet i zas, vaig entrar decidit a sortir amb un joc de roba interior apte per ser regalat.

Quan vaig mirar la web per internet ja vaig veur eque no seria una cosa facil, ja que nomes de mirar fotografies de calces i sostents entra aquella sensacio de "aqui no hi pinto res" --- i efectivament aixi va ser, entrat a la botiga Peach John de shinjuku, on totes les parets son roses i no venen res mes q calces i sostents va ser una de les experiencies mes traumatiques rescents... aixi que vaig decidir enllestir-ho de la manera mes breu possible. Vaig entrar fixant-me en els models exposats en maniqui, vaig buscar una dependenta, vaig dir en veu ben alta que es tractava d'un regal i que m'ensenyes on hi havia el model del maniqui. Dpres vaig preguntar una mica mes per adonar-me que ja portava massa estona en aquell entorn femeni en exces. Aixi que vaig fer-m'ho embolicar i pam, ja tenia regal d'aniversari :)

IMG_4413 (by Bernat)

Felicitats Machiko!!

IMG_4412 (by Bernat)

7 Comments:

  1. Isis said...
    home mamatio....tanta expectació i no hi ha cap foto del regal...vaya chasco!!!!
    per cert, estàs molt guapo amb els cabells ben curtets!!
    felicitats machiko!!!!
    Marc i Núria said...
    Moltes felicitats Machiko!! Nosaltres tb esperavem veure una foto de la Machiko amb el regal posat... ; )
    Bernat Agullo said...
    si clar no tinc res mes a fer que posar fotos de la machiko en roba interior al blog... pero que us heu pensat?!? degenerades!

    i merci isis :) intentare mantenir la melena sota control...
    Isis said...
    ei mamatio, aixo que tens al blog que surts tu mirant la camenra diferents dies, amb diferent spintes és molt xulo!!! m'agrada molt!! ets un friki!!!!
    Bernat Agullo said...
    si si...
    al començament tb em deien friki per tenir email i una web
    i drespres...

    tu tb caeras, AND YOU KNOW IT!!
    Anònim said...
    per molts anys machiko!!!

    jo també m'esperava una foto del conjuntet. No cal que sigui posat..
    però una foto del conjuntet sí, no???!
    és rosa? jejeje
    Marc i Núria said...
    segur q és rosa amb força puntilles i llacets... allà es porta així ; )

Post a Comment