D'alguna manera sembla q si

doncs si, aquesta setmana finalment va ser la tant temuda (primera) presentació de la tesi i d'una manera o altra sembla que cap dels 4 profes que m'avalua (a part de la jefa) s'ha posat massa "ferruco" i sembla que recomanaran a la resta del departament que la tesi "segueixi el proces" sembla talment la gestacio d'una criatura --- q ja fa una mica massa q dura, pero!

en fi, coses d'organitzacio van fer q el dimarts presentes a 1 profe, deixant els 4 altres pel dimecres... d'aquests 1 es la jefa, i un altre va avisar q marxaria al cap de mitja hora, amb la qual cosa nomes quedaven 2 candidats per fer preguntes al final. Un d'ells, pero, no es va presentar (!!). I pq despres diguin q som impresentables i tal. No. No va parar-se-li el tren a casaua de un suicidi al tren (q n'hi ha cada MOLT sovint i a mes ho diuen per megafonia, pero aquest es un altre tema). La presentacio era a les 11 i coses del directe va pensar q era a la 1. En fi, li podria passar a qualsevol. A qualsevol creti, pel q mi respecta, pero en fi. El cas es q te pinta de ser bastant simpatic i tal -- pero avui, que he hagut d'anar a fer una versio resumida dels punts mes importants i tal, deu n'hi do com m'ha collat... Be, ara falta acabar d'arreglar un article, reenviar-lo, i incorporar els comentaris mes o menys inconcrets que m'han fet.

el mateix dimecres de la presentacio vam aprofitar per recuperar una mica vida social i vam anar al Cheese Day -- una especie d'obra caritativa a traves de formatge, pots anar-hi i degustar (i comprar) formatges de diferents paisos, els que hi treballen son volutaris i els beneficis van a obres caritatives, de fet els formatges son donats per les diferents empreses. Fantastic no? doncs no vam voler ser menys i vam sortir equipats amb el formatge mes cuiros q vam veure, q no era barat, pero incloent les degustacions i la bona causa ens va semblar justificat :)

ah, i el dijous ja amb mes nivell vam anar a veure per 2a vegada els Tokyo03 un trio de comediants prou bons (sobretot en el panorama japones, en q ficar-se gaire amb els politics o riure's de segons q esta mal vist i restringeix les opcions a basicament pallassos per les criatures -- i no tan criatures pq si vols riure no tens gaires mes opcions). En fi, va estar prou be.

IMG_1081

ah, (2n ah) i no he dit res encara tpoc de la "rezepzion real de la corona majestades" por todo lo alto a l'imperial hotel de Tokyo, peasso hotelas davant mateix del palau imperial. No vaig fer cua per donar-li la ma i mes aviat em vaig ocupar de provar les filigranes que el Josep Barahona (q te un restaurant q es diu l'estudi on nomes hi caben 8 persones i nomes obre quan reserves... a 20.000 yens (162eur) per cap si no ha pujat preus --- si "deixeble" del ferran adria)

IMG_1079

uf, i prou q m'allargo massa---

poso alguna foto per donar color
fins ara


(aquesta es del dia 1 q vam anar a passejar una mica i veure un misto de pel.li japonesa)

IMG_1045

1 Comment:

  1. Marc i Núria said...
    Enhorabona!!!!
    A veure si el Marc em ve a buscar i anem a veure cadires pel menjador... Ja tenim arbre de nadal (sense les boles, el Marc encara no me les deixa posar...) però no pas cadires... quines coses!! eh? ; )
    records i abraçades

Post a Comment