posant les coses al dia

uf, avui ens hem aixecat a les 5 per anar a veure el Barça al cafe del Fidel, i menys mal que han guanyat, pq entre el fred, la pluja, i la son, la veritat es q no ha estat facil -- a estat b tb pq hem conegut un parell de catalans mes que havien buscat per internet llocs per mirar el barça i havien vist la web del fidel.

pero en fi, ara hem tornat a casa i la machiko s'hi ha tornat a tombar, pero crec q es hora de posar el dia el blog...
entre d'altres pq aquesta setmana finalment van venir l'Agustin i la Mireia!!
i tal com es preveia la cosa ha estat tremenda.

de fet suposo q a hores d'ara deuen estar arribant a bcn --- si els veieu, pregunteu-los com van arribar fins a casa, que es una historia prou interessant....

aqui ens teniu a shibuya
IMG_1227

els vam explicar com aqui al japo a vegades els restaurants no son entrar i menjar, sino que has d'elaborar una mica el tema --- i dono fe q hi tenen la ma trencada!



i mes enlla de la cuina, la mireia tb va demostrar tenir una certa soltura amb l'idioma, per confirmar q es podia fumar al restaurant i per fer-se portar un cendrer... els nervis son deguts exclusivament a la camera.



i ja q estem de videos un de caminant per shibuya


com els videos va ser curt pero intens...

tb van debutar al karaoke, on ho van fer molt i molt be -- pero per evitar litigis en un futur (quan la mireia sigui alcaldessa de bcn i/o l'agustin ministre d'energia --o viceversa!) he decidit no posar-ho :D el meu futur politic suposo q ja esta prou hipotecat a hores d'ara :D

fins ara

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Boníssim el vídeo de la Mireia!!
    Con IZZI guaaaa! A veure com me'n sortiré jo!

    Marta
    Bernat Agullo said...
    el llisto esta bastant amunt, t'haurem de buscar algun repte per superar la marca :D
    Sergi Marzabal said...
    Amb la ostia que es va fotre el Canavaro intentant evitar el gol de Messi, jo crec que ja ens podem considerar ben pagats..... :)

    I felicitats per l'examen!

Post a Comment