Salta!

hoooola q tal!

tot i q la notícia del moment es que la marta corre per terres Japoneses, començo amb un vídeo q no te preu...



va ser curios q tot i que fins el moment els nens que ho feien eren bastant silenciosos, dpres de la machiko mes d'un va començar a cridar!

doncs si, al que anavem, que la marta ja es al Japo -- hem arribat a la conclusio que enlloc de sang a les venes ara hi te red bull, va arribar i com si res vam sortir a recorrer shinjuku i va aguantar a la una festa que vam anar on vam degustar una kimuchi-nabe, una sopa que vas fent a la taula on hi ha verduretes, unes mandonguilles, peix, be, q hi ha de tot vaja.

i l'endema sant tornem-hi, ara cap a Odaiba (on vivia abans) i asakusa, peasso temple de tokyo, fent una paradeta en un garito de carrer que hi ha per alla q va estar molt b-- aixo i molt mes, pero en fi, avui hem deixat que vagi a descobrir kamakura pel seu compte, q el cuerpo ja no aguanta gaire! la machiko ha dormit bona part del dia, i jo be, amb la calma :)

IMG_1302 (by Bernat)

IMG_1304 (by Bernat)

i de moment fins aqui

vagi b!

3 Comments:

  1. Marc i Núria said...
    Espero q us ho hagueu passat mb junts aquestes festes x Japó!!!

    El Marc i jo guardem molt bon record del nostre viatge a Japó, de fet, ha estat el millor viatge q hem fet mai!!
    Bernat Agullo said...
    ei nuria!

    doncs si si va ser molt divertit :) no es ben be el mateix q el nadal a bcn pero vaig poder veure per primera vegada moltes coses que encara no havia vist del japo!

    m'agrada q us agrades el japo!! sento q en aquell moment encara no teniem el sofa llit!! (vau aguantar molt estoicament el tatami-pedra) :D

    fins ara
    Marc i Núria said...
    Si,si, el fotó era prou dur... però així vam poder viure la cultura japonesa de dia i de nit!!

    abraçades

Post a Comment