Salta!

hoooola q tal!

tot i q la notícia del moment es que la marta corre per terres Japoneses, començo amb un vídeo q no te preu...



va ser curios q tot i que fins el moment els nens que ho feien eren bastant silenciosos, dpres de la machiko mes d'un va començar a cridar!

doncs si, al que anavem, que la marta ja es al Japo -- hem arribat a la conclusio que enlloc de sang a les venes ara hi te red bull, va arribar i com si res vam sortir a recorrer shinjuku i va aguantar a la una festa que vam anar on vam degustar una kimuchi-nabe, una sopa que vas fent a la taula on hi ha verduretes, unes mandonguilles, peix, be, q hi ha de tot vaja.

i l'endema sant tornem-hi, ara cap a Odaiba (on vivia abans) i asakusa, peasso temple de tokyo, fent una paradeta en un garito de carrer que hi ha per alla q va estar molt b-- aixo i molt mes, pero en fi, avui hem deixat que vagi a descobrir kamakura pel seu compte, q el cuerpo ja no aguanta gaire! la machiko ha dormit bona part del dia, i jo be, amb la calma :)

IMG_1302 (by Bernat)

IMG_1304 (by Bernat)

i de moment fins aqui

vagi b!

posant les coses al dia

uf, avui ens hem aixecat a les 5 per anar a veure el Barça al cafe del Fidel, i menys mal que han guanyat, pq entre el fred, la pluja, i la son, la veritat es q no ha estat facil -- a estat b tb pq hem conegut un parell de catalans mes que havien buscat per internet llocs per mirar el barça i havien vist la web del fidel.

pero en fi, ara hem tornat a casa i la machiko s'hi ha tornat a tombar, pero crec q es hora de posar el dia el blog...
entre d'altres pq aquesta setmana finalment van venir l'Agustin i la Mireia!!
i tal com es preveia la cosa ha estat tremenda.

de fet suposo q a hores d'ara deuen estar arribant a bcn --- si els veieu, pregunteu-los com van arribar fins a casa, que es una historia prou interessant....

aqui ens teniu a shibuya
IMG_1227

els vam explicar com aqui al japo a vegades els restaurants no son entrar i menjar, sino que has d'elaborar una mica el tema --- i dono fe q hi tenen la ma trencada!



i mes enlla de la cuina, la mireia tb va demostrar tenir una certa soltura amb l'idioma, per confirmar q es podia fumar al restaurant i per fer-se portar un cendrer... els nervis son deguts exclusivament a la camera.



i ja q estem de videos un de caminant per shibuya


com els videos va ser curt pero intens...

tb van debutar al karaoke, on ho van fer molt i molt be -- pero per evitar litigis en un futur (quan la mireia sigui alcaldessa de bcn i/o l'agustin ministre d'energia --o viceversa!) he decidit no posar-ho :D el meu futur politic suposo q ja esta prou hipotecat a hores d'ara :D

fins ara

dies magnetics

que ho fa que hi ha dies en que tot s'ajunta i preferiries dividir-ho per dedicar el temps que es mereix cada cosa?
diumenge 7 ja era un dia d'aquests...

des de fa temps hi ha programat l'examen de japones (nouryoku shiken, pels entesos -- el bjt va ser fa 2 setmanes)
aleshores els indis amb qui vaig fer les entrevistes van organitzar un Bonenkai (trobada d'amics, col.leges de feina, etc etc --> acomulacio de sopars potencialment perilloss durant el mes de desembre) . Encara quedava pero la visita del molt honorable (?!) presi de la "generalidad de cataluña" segons l'invitacio de l'estimada ambaixada del pais vei. (estimada l'ambaixada pels tecs que s'hi fan, s'enten) ---  segons m'han dit el mismissimo carod fa de comparsa.

pero encara quedava la cosa mes important
mes anhelada
mes sorprenent, fantastica i impactant.

l'arribada de l'agustin i la mireia a TOKYO!!

SI NENA SIIIII!!

aixo sera espaterrant!