avui a la tarda tenia ben poques ganes de treballar, i no nomes pq sigui divendres -- aquest dimecres passat vaig fer la segona presentacio i vulguis o no passada una data limit d'aquestes el ritme baixa una mica ... i a mes tenia ganes de posar junt un video amb fotos i videos dels dies que la marta ha estat per aqui -- memorables del primer a l'ultim! En altres ocasions els videos aquests els he fet amb la web aquella muveemix.com, pero ahir m'hi vaig estar barallant i dpres de pujar les fotos, els videos (q vaig haver de reduir -- la qual cosa encara em va portar mes estona) i la musica (ABBA, mamma mia, un dels hits de la marta al karaoke) va i em diu q hi ha hagut un problema i tururut, de video res. Arrrrg. En fi, avui he decidit donar una opurtunitat al Windows Movie Maker que ve de pack amb el windows i si be les "auto movies" son un autentic xurro, el programa te prou capacitat s'hi t'hi vols entertenir. Evidentment tpoc tenia pensat dedicar-hi el cap de setmana sencer, aixi que el resultat final es el q es --



Ah, la presentacio en si (i la revisio de la tesi que vaig distribuir EL MATEIX DIA DE NADAL --te nassos la cosa) sembla que va passar el tall dels evaluadors, ole.

11 Comments:

  1. Anònim said...
    Boníssim Bernat!!!!!!!!
    M'he emocionat :)
    Moltíssimes gràcies per tot! Ha estat fantàstic!!! Un viatge inoblidable i ara encara menys amb aquest súper vídeo. I els títols al final, jiji, sense comentaris.
    Anònim said...
    Ah, per cert, i la millor foto la de congratulations :)

    Jo tinc al cap d'escriure totes les vivències del viatge. A veure si em poso aquest cap de setmana.

    Molts petons des de Göteborg!
    I ja veus tu com estic pencant a la feina, uff...
    milena said...
    bravo!
    felicitats per les interpretacions. Són molt creïbles!!
    tot i que...s'ha trobat a faltar una visitilla vostra de nadal, però bé...si era per a bo...
    petons grans
    Marc i Núria said...
    Enhorabona per la tesi!!!

    felicitacions i abraçades!!!
    Mikel Rius said...
    T'envio les meves felicitacions tot després de na Núria i no pots imaginar com de seguides són. Som companys d'institut les properes tres setmanes i hem compartit nua estona de biblioteca. :)
    Marc i Núria said...
    Si, efectivament, fem les guàrdies de biblioteca junts!!
    Quina sorpresa!!
    Marc i Núria said...
    Sembla q deus tenir molta feina ultimament amb la tesi... el blog no acaba d'actualitzar-se... Ja saps q nosaltres el consultem sovint per no perdre el vostre rastre!!!!!!! Molt de suport des de Barna (De fet des d l'Hospi)
    Ànim amb la tesi!!! petons i abraçades,

    Marc i Núria
    Anna said...
    ganbatte amb la tesi!
    doncs jo he estat de post-tesi total, i sense tocar gaire l'ordinador! ara sóc a Catalunya, però quan torni a córrer per terres japoneses compto posar-me al dia amb el bloc! de totes maneres ja visitaré la vostra pàgina, això segur, perquè trobo a faltar el país nipó!
    Bernat Agullo said...
    ei anna! gracies pel comentari -- em sembla q tard o d'hora els nostres camins es creuaran! Fins aleshores :)
    pal said...
    Molt bon muntatge! He rigut molt veient a la Martona voltant per les teves terres. Petonets Gullit! Ah i congratulations per la tesi!!!
    Bernat Agullo said...
    ei paloma -- gracies pel comentari sobre el muntatge, pero pel q fa la tesi encara no hi ha res lligat ni al sac ni res... seguirem informant!

Post a Comment