coses quasi impossibles pero certes...

avui hem tingut dues sorpreses, l'una mes divertida q l'altra ---
la primera te a veure amb la iaia q representa q s'encarrega del nostre pis (buscar llogaters quan no hi ha inquilins, quan n'hi ha ocupar-se q vagi tot b... un fudosan, pels q sabeu de q va el tema), doncs be, que la iaia aquesta no se si us n'he parlat alguna vegada, es una iaia q fa 1m40cm i q viu al seu mon personal jo crec... es com la iaia friki q surt a l'APM, pero amb els cavells blaus en lloc de vermells (aixo es en serio tb)

al q anavem, doncs q avui hi hem passat a veure si hi era, i veure si ens podiem fer canviar el paper de les finestres japoneses, q esta en un estat deplorable... -- i mentre esperavem a veure si era (q no) he començat a mirar els pisos anunciats per lloguer q te al vidre... aquest es petit, aquest es car, ui aquest es semblant al de casa... un moment, ES CASA NOSTRA!!! dpres de viure-hi quasi 3 anys, encara el tenia penjat!! pero esto q es?!? aquesta senyora realment no toca ni quarts ni hores... em pregunto si ultimament hi ha entrat algu a preguntar si el poden llogar "ui no, ja fa 3 anys q hi viu una parella!"

en fi, i l'altre sorpreseta (aquesta de mes mal rotllo) ha vingut amb el resultat de l'examen de Japones (el nourioku shiken -- no confondre amb el BJT de q vaig parlar ara fa uns dies) be, l'any passat el vaig suspendre per 11 punts (en un examen de 400)... aquest any vaig sortir-ne mes content, segur q aprovo... DONCS NO! aquesta vegada m'he quedat a 6 miserables punts!!! pero esto q es?!?!? ho haveu vist!?? mes q res es la mandra de tornar-lo a fer... aquesta vegada no vaig estudiar gaire la seccio de caracters i vocabulari (de lluny la q va amb mes mala intencio) i s'ha notat: 57 sobre 100 de la seccio... hmmm, per fer un 70% de mitjana aqui la cosa m'ha matat. L'haure de mirar d'aprovar aquest 2009 pq pel q sembla a partir de l'any q ve fan una reforma i el nivell 1 (el mes xungo i q es el q vull -- per variar) el faran encara mes xungo, o aixo diuen els rumors.

i con esto y un bizcocho...

aix -- dema passat es la "final examination" de la tesi si va b la cosa ja estara molt coll avall (tot i q fins i tot si va b encara demanaran petits canvis abans d'enviar a enquadernar); cas q no els agradi doncs, "callao y obligao" a refer la tesi i tornar-la a presentar... NOOOOOOO!!! creuem els dits!

fins ara

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Ànims, em sembla que aquests professors et volen donar una lliçó del tipus Sr Miyagi de Karate Kid, del pal: les coses ben fetes no surten mai a la primera, i per tant et fan modificar la tesi fins a l'extenuació... per tal de que demostris, a part de que has fet una tesi com Déu mana, ets tenaç en el que et proposes! (el mateix deu passar amb l'exàmen de japonès aquest tan difícil!)

    Tu segueix practicant caçar mosques amb els palillus!

    Martí.
    Marc i Núria said...
    posar cera, treure cera... posar cera, treure cera...

    Ànims Baerunato!!

    Abraçades
    ビエル said...
    Uf! Jo l'Ikkyu me'l vaig treure ara fa dos anys per un 77%, ara bé era la tercera vegada que ho intentava! Ja ho saps a la 3a va a la vençuda!

Post a Comment