respirant profund -- i satisfet

doncs si -- ja ho he fet correr als quatre vents, pero encara no ho havia posat al blog
aquest dilluns vaig fer la "Final Examination" i amb molts "hmmm"s i "no se no se"s al final va sortir l'anhelat vist-i-plau i dels 5 examinadors i (jutjant pel silenci de la jefa) per la resta del departament a la reunio que tenien avui.

encara no tinc el titol en si, pero ara ja nomes es omplir formularis, (be falta retocar un resum en angles) i poca cosa mes. El dia 26 de març es la cerimonia en si, espero q com els altres anys els cirerers ja estiguin florits i poguem tenir el combinao flors de cirererers + kimonos de les noies q es graduen, i un bon rotllo general pel campus amb gent fent-se fotos i tal.

Evitentment encara no tinc res entre mans per fer a partir de l'abril aixi q tpoc puc tombar-m'hi massa, pero un respir crec q si q me'l mereixo! dpres ja es pensara el q i el com... de fet la jefa m'ha recomanat q faci un resum-refregit de la tesi i el presenti com a article al JAAS (Japanese Associacion of Administrative Sciences)
on ja he fet 3 presentacions. Suposo q no es mala idea, pero esperarem algun dia mes a agafar les ganes per esciure.

Avui fem una mica de festeta amb d'altres guiris q vam venir amb la mateixa fornada o quasi -- fa MOLT de temps que no hem qdat, aixi q sera prou divertit :)


Ah, aquest passat dia de St Valenti la machiko em va regalar una formos paquet familiar de galetes TIM TAM (4 paquets a dins, tot plegat 800g de galetes de xocolata) :D felicitat absoluta -- molt millor q xocolata diminuta amb aromes camuflats ---- haure de pensar alguna cosa a l'alçada pel White Day

doncs fins ara mateix! A veure si aviat puc posar altres novetats...

3 Comments:

  1. ビエル said...
    Ei felicitats! Ara espero que et deixin respirar tranquil una temporada!
    Marc i Núria said...
    Moltes felicitats Doctor Agulló!

    Abraçades,

    Marc i Núria
    Anònim said...
    Enhorabona ! i ja pots comptar amb una baldufa especial de graduació...tots estém de veritat molt contents que l' esforç hagi tingut un bon final.
    Una abraçada, Montse i Jordi.

Post a Comment