una mica mes a prop...

va de tesi -- (si et rellisca el tema, passa de llarg)

el gener vaig fer la 2a presentacio i segons vaig entendre van acceptar avaluar la tesi (va tot aixi qui)... pero el q no tenia tan clar es q un dels profes hi havia posat condicions... be, vaig veure q un si q em va demanar de fer canvis importants, pero el q no sabia es q primer l'hauria de convencer per poder passar a la fase final (sembla un concurs de la tele aixo)... i aixo es el q he fet avui, he anat al seu despatx amb els trossos q estic reescrivint i amb i hem estat discutint el tema (divendres passat li vaig enviar un resum de com estava reescrivint la tesi etc) i dpres d'1h l'home a dit q havia contestat prou be les preguntes i q finalment entenia el q em porto entre mans... bravo :)

ara "nomes" queda... reentregar la tesi a tots 5 professors avaluadors (per TERCERA VEGADA) el dilluns que ve, i pel seguent dilluns preparar una 2 resums (un en angles i un en japones(!)) i una presentacio d'uns 20 min sobre els trossos que he canviat (anira segut de 40 min de preguntes)... si tothom diu q ja va b, nomes faltara fer paperassa i enquadernar...

nomes una mica mes... creuem els dits!

6 Comments:

  1. Anònim said...
    lo que no entiendo es ¿para cuándo la prueba de baile y la de deletrear palabraas difíciles? ;P

    una abraçada enorme,

    agustín.
    ビエル said...
    AI Bernat, com entenc la teva creu...jo encara no entenc el sitema pedagògic que tenen aquesta gent. Jo pensava que em tornaba mig lelo havent d'escriure la tesina en japonès. 120 pàgines...no recordo ni haver-les escrit mai en català. Au ànims que ja queda poc. I si, ens veiem per Tokyo!!!! Fins aviat!
    Marc i Núria said...
    Ànims q ja queda menys!! Aquests japonesos fan treballar d valent!!
    Fer la tesi en japonès no convalida l'examen de japonès J5 (era aqst el nivell més alt?, m'he perdut enmig de tanta explicació)???

    petons
    Bernat Agullo said...
    ei biel, ets l'autentic amo! 120 pagines i de recerca etnografica... buf!!

    nuria -- veig q vas una mica desorientada:
    1. La tesi la faig en angles
    2. El nivell 1 es el mes alt, el 5 es lo mes tirat
    3. fer la tesi en japones no convalida res en aquesta vida...
    Marc i Núria said...
    ok, ara em queda + clar...

    abraçades
    milena said...
    m'agrada especialment això de "fer la tesi en japonès no convalida res en aquesta vida..."...
    potser no, però farda mogollón...jo pagaria molts diners per poder dir que tinc un amic que ho ha fet...bé, potser no, però faria gràcia, certament
    en fi, que felicitats, i que celebro que malgrat el cangel·lo (segur que va amb l geminada) dels últims moments tot acabés com sabíem que acabaria, sent tu: bé .
    Esperem la continuació del culebrot....
    petonàs

Post a Comment