entre una cosa i l'altra

hooooola q tal,

doncs si, ja fa una temporada que no actualitzo el blog, i, be, no esta mai de mes posar-lo una mica al dia...

les fotografies del casament no les posare aqui, pero si algu hi te interes que m'ho digui i ja li enviare el link -- va ser un gran dia i no hase falta q dises nada mas. Afegir nomes q estem esperant q el consul es digni a obrir l'agenda i fer-nos-hi un forat...

De fet avui nomes volia explicar-vos el llibre que la machiko em va regalar ahir per Sant Jordi
IMG_2751 (by Bernat)


(jo tb li vaig regalar una rosa eh!)

IMG_2748 (by Bernat)

es diu "日本人知らない日本語" o "el japones que els japonesos desconeixen". Pel titol podria ser un llibre espes de paraules i expressions arcaiques, pero no, es un comic que es llegeix volant i es divertidissim. Va de una profe de japones i la seva batalla diara amb els esdudiants i les seves preguntes. En algunes m'hi sento identificat, com la primera vegada que em van donar un examen corregit amb bastants cercles que vaig entendre com errors... tret q eren precisament els que estaven be! en fi, hi ha malentesos de paraules que fan gracia, pero tambe alguna cosa una mica mes seriosa de l'origen de segons quines expressions (coses q tambe pregunten els estudiants i la majoria de japonesos desconeix).

ah i tornant una mica al titol, estic en temps mort entre la uni (tot i q se suposa q haig d'escriure alguna cosa mes) i una feina / practiques ---- tema gens trivial. I es allo que tens temps, pero no vacances :)

fins ara mateix!

2 Comments:

  1. Marc i Núria said...
    Feliç Sant Jordi!! Esperàvem impacient l'actualització del blog!
    Abraçades des de Bcn
    Bernat said...
    Taard hahahahahaha
    Sempre tard vaig jo XDD
    Felic Sant Jordi!!!

Post a Comment