Un mes a Barcelona

Doncs si, ja fa un mes que n'hi ha un de mes a Barcelona !
i per sorpresa propia la meitat d'aquest temps ja l'he passat treballant !
ni un mes de vacances he tingut :D

molt content de ser a barcelona i veure la gent amb tranquilitat, sense la sensacio "si no ens veiem avui que vagi b i fins l'any que ve..." i sobretot amb la familia --- potser es optimisme, pero diria que el nebodet de un any em comenca a tenir mes clissat :)

ah pero tothom vol saber sobre la feina --- doncs estic a una petita consultora que es diu ecomit gestionant projectes europeus de recerca (!), hi ha molta burocracia i temes que se m'escapen, pero amb una mica de sort amb el temps comencare a tenir-ho tot una mica mes controlat.

i tot va be tret que la machiko segueix al japo fins a comencaments d'agost... i el canvi horari segueix fent les trucades bcn japo un mal assumpte --- a la practica nomes el cap de setmana pots fer una trucada amb skype en condicions amb la camera etc. tothom pregunta si ja parla catala o castella --- doncs no, no els parla mes enlla de saludar i alguna cosa mes... aixi que sera un tractament de xoc :) a veure si els cursets i la immersio linguistica fa effecte! Pero vaja encara que vagi com un coet sera pel cap baix un any abans que el txapurregi i entengui converses senzilles (a jutjar per la meva experiencia amb el japones)

si algu coneix japonesos per bcn que avisi!

fins ara!!

Bernat

5 Comments:

  1. Marc i Núria said...
    Contents estem de tenir-te a prop altra vegada. Tot i que el dia a dia se'ns menja (i el cap de setmana també) esperem poder tenir més temps per trobar-nos ara que ve el bon temps amb les conseqüents vacances!
    Anònim said...
    Hola Bernat,

    Benvingut a Barcelona! Espero que despres d'un mes ja t'hagis re-adaptat. Soc en Xavier (Tarragona) que ens varem coneixer a l'Embaixada el dia que la familia reial van estar a Tokyo al 2008/11... i l'ultmim cop que ens varem verure va ser a Eibisu a la trovada de catalans i japonesos a Tokyo. Recordes?
    Jo vaig marxar de Tokyo al Gener cap a Italia (Mila) per motius de feina. Continuo amb la recerca i tota la pesca en quimica!
    Estaria be poder-nos veure per Barna algun dia no?

    A mi em va costar molt marxar de Tokyo. M'encanta la ciutat i la gent. Per cert, la historia dels cops de puny al metro mola...Quina linia de metro va ser?

    Espero que la feina et vagi molt i molt be!!! Salut i records a la xicota!
    Bernat Agullo said...
    Ei Xavi!

    deu n'hi do no pares tu tampoc!
    a barcelona (i entre amics i familia) s'hi esta de conya -- espero que la machiko quan arribi s'hi trobi igual de be!

    tu quan baixis avisa i fem una birra o un algo

    fins ara!!
    Bernat said...
    Ei Bernat,
    fa temps que no et deia res... veig que tornes... vaja, pensava que t'hi quedaries.
    Respecte japonesos... www.motokoaraki.com
    És molt bona dona, fa uns quants anys que hi vaig i està molt bé.
    BANNLOG said...
    Buenas tardes! Somos un pequeño grupo de jóvenes emprendedores. Nosotros somos una empresa la cual le podría re modelar su blog o hacerle banners/logos.
    Y es gratis ya que es para un proyecto de la escuela!

    Gracias por su atención!

    Para contactar con nosotros: bannlog@gmail.com

Post a Comment