Tokyo a l'street view!

Avui mentre buscava pel google maps he vist que Tokyo ja te "street view" es a dir el que veus quan vas els carrers de tokyo... quasi res!
aqui teniu l'entrada de casa :)



això ajudara a un parell que jo em se a saber que es trobaran quan vinguin cap a qui --- i a més d'un li portara records dels dies per tokyo! :)

fins ara

total que ens haviem quedat tot just el dilluns al vespre a cal marçal...
IMG_0293 (by Bernat)

l'endema al matí vam anar a veure la Tomoko, que ostenta el títol de ser l'única japonesa del berguedà! Ens va ensenyar la bonica vil.la de gironella i vam anar a fer un tomb fins a berga i el restaurant on treballa

IMG_0344 (by Bernat)

al vespre, i sense perdre pistonada vam anar cap a cardedeu, a coneixer el Pere, el fill del meu cosí -- ah i de passada vam coneixer les gallines que te la meva cosina al seu jardí (!) i tot sota un sostre de parra, fantàstic.

IMG_0376 (by Bernat)

l'endema al matí a fer el DNI, i zas. La machiko, amb mes criteri que jo va decidir fer una migdiada de 11 del mati a 5 de la tarda. Just a temps per eixoribir-se una mica i anar cap a can deu a fer unes cervesetes amb els amics...

IMG_0385 (by Bernat)

...sense adormir-s'hi massa, ja que anavem a dinar a ca ma germana


IMG_0386 (by Bernat)

l'endema anar al metge, i a fer un bermutillo amb la isis i la paloma, per seguir... en un catamaran! a veure barcelona des del mar

IMG_0424 (by Bernat)

tornar, menjar quatre coses i vinga, cap a Fabra i puig, on ens esperaven (sentim el retard!) el Dani i l'Emi per anar cap a Caldes de Montbui (no hi havia estat mai i vaig al.lucinar amb la fonts bullints del poble), i posteriorment cap a moià, on ens vam posar les botes d'una manera espaterrant (al.lucinant!) i a sobre no vam poder ni pagar, Dani!!!! aixo no quedara aixi, y lo sabes! (si es que ens va dur a casa dpres!!)

IMG_0434 (by Bernat)

i no acabem aquí perquè divendres vam anar cap a l'alt empordà, fent fins i tot transbord del cotxe dels meus pares al de l'oriol i la gemma (!). Ens vam banyar, vam dinar i cap al cap de creus a descobrir la natura indomita del parc natural

IMG_0473 (by Bernat)

per acabar a port de la selva, on tot escoltant unes habaneres ens va a venir a buscar la milena per anar a casa seva, on també hi vindrien l'agustin&silvia i la mireia&dani -- vam sopar a la fresca amb una vista sobre port de la selva es-pec-ta-cu-lar, encara flipo.

IMG_0521 (by Bernat)

i en despertar, cap a Palau falta gent que celebravem ni mes ni menys que el 90 aniversari de l'avia conxita, tot un esdeveniment amb samarreta oficial i tot!

IMG_0545 (by Bernat)

i ara si, despres d'aixecar-nos i esmorzar diumenge vam agafar un tren, acabar d'arraplegar quatre coses i amb l'ajut inestimable del saleta vam arribar triomfants de l'aeroport, havent aprofitat cada instant del viatge tant com ens ha permes el cos! Gràcies a tots els que ens heu fet un forat per veure'ns i mil perdons pels que no hi hem sigut a temps! Ara que tenim un sofa llit en condicions esteu tots encara més convidats que de costum a venir pel japó! (feu les reserves amb antel.lació :D)