doncs si -- ja ho he fet correr als quatre vents, pero encara no ho havia posat al blog
aquest dilluns vaig fer la "Final Examination" i amb molts "hmmm"s i "no se no se"s al final va sortir l'anhelat vist-i-plau i dels 5 examinadors i (jutjant pel silenci de la jefa) per la resta del departament a la reunio que tenien avui.

encara no tinc el titol en si, pero ara ja nomes es omplir formularis, (be falta retocar un resum en angles) i poca cosa mes. El dia 26 de març es la cerimonia en si, espero q com els altres anys els cirerers ja estiguin florits i poguem tenir el combinao flors de cirererers + kimonos de les noies q es graduen, i un bon rotllo general pel campus amb gent fent-se fotos i tal.

Evitentment encara no tinc res entre mans per fer a partir de l'abril aixi q tpoc puc tombar-m'hi massa, pero un respir crec q si q me'l mereixo! dpres ja es pensara el q i el com... de fet la jefa m'ha recomanat q faci un resum-refregit de la tesi i el presenti com a article al JAAS (Japanese Associacion of Administrative Sciences)
on ja he fet 3 presentacions. Suposo q no es mala idea, pero esperarem algun dia mes a agafar les ganes per esciure.

Avui fem una mica de festeta amb d'altres guiris q vam venir amb la mateixa fornada o quasi -- fa MOLT de temps que no hem qdat, aixi q sera prou divertit :)


Ah, aquest passat dia de St Valenti la machiko em va regalar una formos paquet familiar de galetes TIM TAM (4 paquets a dins, tot plegat 800g de galetes de xocolata) :D felicitat absoluta -- molt millor q xocolata diminuta amb aromes camuflats ---- haure de pensar alguna cosa a l'alçada pel White Day

doncs fins ara mateix! A veure si aviat puc posar altres novetats...

avui hem tingut dues sorpreses, l'una mes divertida q l'altra ---
la primera te a veure amb la iaia q representa q s'encarrega del nostre pis (buscar llogaters quan no hi ha inquilins, quan n'hi ha ocupar-se q vagi tot b... un fudosan, pels q sabeu de q va el tema), doncs be, que la iaia aquesta no se si us n'he parlat alguna vegada, es una iaia q fa 1m40cm i q viu al seu mon personal jo crec... es com la iaia friki q surt a l'APM, pero amb els cavells blaus en lloc de vermells (aixo es en serio tb)

al q anavem, doncs q avui hi hem passat a veure si hi era, i veure si ens podiem fer canviar el paper de les finestres japoneses, q esta en un estat deplorable... -- i mentre esperavem a veure si era (q no) he començat a mirar els pisos anunciats per lloguer q te al vidre... aquest es petit, aquest es car, ui aquest es semblant al de casa... un moment, ES CASA NOSTRA!!! dpres de viure-hi quasi 3 anys, encara el tenia penjat!! pero esto q es?!? aquesta senyora realment no toca ni quarts ni hores... em pregunto si ultimament hi ha entrat algu a preguntar si el poden llogar "ui no, ja fa 3 anys q hi viu una parella!"

en fi, i l'altre sorpreseta (aquesta de mes mal rotllo) ha vingut amb el resultat de l'examen de Japones (el nourioku shiken -- no confondre amb el BJT de q vaig parlar ara fa uns dies) be, l'any passat el vaig suspendre per 11 punts (en un examen de 400)... aquest any vaig sortir-ne mes content, segur q aprovo... DONCS NO! aquesta vegada m'he quedat a 6 miserables punts!!! pero esto q es?!?!? ho haveu vist!?? mes q res es la mandra de tornar-lo a fer... aquesta vegada no vaig estudiar gaire la seccio de caracters i vocabulari (de lluny la q va amb mes mala intencio) i s'ha notat: 57 sobre 100 de la seccio... hmmm, per fer un 70% de mitjana aqui la cosa m'ha matat. L'haure de mirar d'aprovar aquest 2009 pq pel q sembla a partir de l'any q ve fan una reforma i el nivell 1 (el mes xungo i q es el q vull -- per variar) el faran encara mes xungo, o aixo diuen els rumors.

i con esto y un bizcocho...

aix -- dema passat es la "final examination" de la tesi si va b la cosa ja estara molt coll avall (tot i q fins i tot si va b encara demanaran petits canvis abans d'enviar a enquadernar); cas q no els agradi doncs, "callao y obligao" a refer la tesi i tornar-la a presentar... NOOOOOOO!!! creuem els dits!

fins ara

una mica mes a prop...

va de tesi -- (si et rellisca el tema, passa de llarg)

el gener vaig fer la 2a presentacio i segons vaig entendre van acceptar avaluar la tesi (va tot aixi qui)... pero el q no tenia tan clar es q un dels profes hi havia posat condicions... be, vaig veure q un si q em va demanar de fer canvis importants, pero el q no sabia es q primer l'hauria de convencer per poder passar a la fase final (sembla un concurs de la tele aixo)... i aixo es el q he fet avui, he anat al seu despatx amb els trossos q estic reescrivint i amb i hem estat discutint el tema (divendres passat li vaig enviar un resum de com estava reescrivint la tesi etc) i dpres d'1h l'home a dit q havia contestat prou be les preguntes i q finalment entenia el q em porto entre mans... bravo :)

ara "nomes" queda... reentregar la tesi a tots 5 professors avaluadors (per TERCERA VEGADA) el dilluns que ve, i pel seguent dilluns preparar una 2 resums (un en angles i un en japones(!)) i una presentacio d'uns 20 min sobre els trossos que he canviat (anira segut de 40 min de preguntes)... si tothom diu q ja va b, nomes faltara fer paperassa i enquadernar...

nomes una mica mes... creuem els dits!