Audition: Uncut

L'altre dia vaig baixar una pel.li en Japonès i subtítols en anglès, de la qual no sabia res de res. "Audition"
suposo q si hagués vist la portada de la pel.li ja hauria sospitat alguna cosa

Ôdishon

el cas és que no ho vaig veure i com que ja ens havíem mirat els DVDs que teníem de "Desperate Houswives" i "Lost" (dues addiccions) vam decidir fer-hi un cop d'ull... Al començament no hi ha res sospitós, un paio que es vol tornar a casar i un amic que li munta un casting (suposadament per una pel.li) perquè l'home triï. A partir d'aquí la cosa va complicant-se, i bé, no es explicar el final dir que es una pel.li de terror. Només dir que un moment concret em vaig aixecar per tirar endavant una escena que semblava que no s'hagués d'acabar mai...

de les coses mes bèsties que he vist últimament. Si us fa gràcia, assegureu-vos de baixar-vos la versió "uncut" Sospito que a més d'un país la van retallar... perquè la gent no quedes traumatitzada!

ala pues, a veure qui s'anima

a l'imdb un paio la classifica de realment terrorífica, comparada amb "the ring" versió japonesa, que ja es tremenda de per si.

http://www.imdb.com/title/tt0235198/

1 Comment:

  1. tobuushi said...
    Uf! aquesta peli la vaig veure a Barna ara fa uns quatre anys més o menys, hi vaig anar amb l'Aya hi va sortir flipant, la veritat és que algunes pelis japoneses et deixen glaçat.

Post a Comment