Benvolgudes visites!!

per algun motiu, aquest any tenim moltes més visites que no pas l'any passat, i es d'agrair --- Al blog vaig explicar prou coses de la visita del Marc i la nuria, pero es que des d'aleshores hem tingut 3 visites més, i qui sap quantes més en tindrem fins el nadal (en tenim una d'assegurada, i d'altres de mig emparaulades...)
poc després que marxessin el marc i la nuria van venir el dani i la ciro (repetint!) i el germa de la ciro, l'Emi, per primer cop
DSC00283
i els vam ajudar a descobrir els secretes del Don Quijote...
DSC00293
MIL GRACIES PEL PACK VI DEPERNIL FORMATGE LLANGONISSA!! (no era ben be llangonissa, ho se... en tot cas ja me l'he acabat :D -- igual q la resta del pack!)
poc després que marxessin va arribar la Laura, amiga de l'Alex -- una noia amb debilitat per les cameres antigues i fora dels estandards habituals, vaig aprendre força sobre fotografia i a mes ens va regalar una foto xulissima que va presentar en una exposicio! la tenim a l'entrada on acomulem coses maques :) La machiko encara flipa amb l'alçada de la Laura :D
IMG_1377
a la Laura la vam portar a descobrir el centre comercial mes kitsch de tots, el venus fort, que esta "ambientat" a europa i te un cel pintat que s'il.lumina creant ambients nocturns i diurns amb independencia de l'hora real... per desorientar el comprador? ah, també te una fontana enorme, on la gent, s'hi fa fotos. No vam voler ser menys... la laura ensenya el CD dels Ketsumeishi que la machiko s'acabava de comprar.
IMG_1380

last but not least va venir el Joan i la Rosa aprofitant un congres de incineracio o jo q se s'ho van fer venir be :) Vam anar a menjar uns quants sushis, una birrilla, i cosa tirant a rara --- a comprar un Don quijote (no confondre amb la botiga presentada mes amunt) en Japones! els de la botiga encara flipen. Aixo si, amb un dels 6 volums ja en tenim de sobres :)

IMG_1419

MOLTISSIMES GRACIES PEL PACK IBERICO!! ja l'hem fet baixar a la meitat i no crec q duri molt mes --- s'agraeix moltíssim!!

pel q fa visites, crec q aixo es tot per ara... pero que no pari eh! que em sembla que encara guanyen les "fijo que vinc l'any que ve..." vs. "ja tenim els bitllets" :D

1 Comment:

 1. Dani said...
  Ei!!! Si es que entre tots us portem de cul, quina sort que sigueu de tan bona pasta!!
  Sapigueu que ens seguirem aprofitant de vosaltres tant com poguem.... ji, ji!
  I per suposat, que aquí a BCN hi teniu una segona casa.
  GRACIES!
  Dani, Ciro, Emi.

Post a Comment