Benvolgudes visites!!

per algun motiu, aquest any tenim moltes més visites que no pas l'any passat, i es d'agrair --- Al blog vaig explicar prou coses de la visita del Marc i la nuria, pero es que des d'aleshores hem tingut 3 visites més, i qui sap quantes més en tindrem fins el nadal (en tenim una d'assegurada, i d'altres de mig emparaulades...)
poc després que marxessin el marc i la nuria van venir el dani i la ciro (repetint!) i el germa de la ciro, l'Emi, per primer cop
DSC00283
i els vam ajudar a descobrir els secretes del Don Quijote...
DSC00293
MIL GRACIES PEL PACK VI DEPERNIL FORMATGE LLANGONISSA!! (no era ben be llangonissa, ho se... en tot cas ja me l'he acabat :D -- igual q la resta del pack!)
poc després que marxessin va arribar la Laura, amiga de l'Alex -- una noia amb debilitat per les cameres antigues i fora dels estandards habituals, vaig aprendre força sobre fotografia i a mes ens va regalar una foto xulissima que va presentar en una exposicio! la tenim a l'entrada on acomulem coses maques :) La machiko encara flipa amb l'alçada de la Laura :D
IMG_1377
a la Laura la vam portar a descobrir el centre comercial mes kitsch de tots, el venus fort, que esta "ambientat" a europa i te un cel pintat que s'il.lumina creant ambients nocturns i diurns amb independencia de l'hora real... per desorientar el comprador? ah, també te una fontana enorme, on la gent, s'hi fa fotos. No vam voler ser menys... la laura ensenya el CD dels Ketsumeishi que la machiko s'acabava de comprar.
IMG_1380

last but not least va venir el Joan i la Rosa aprofitant un congres de incineracio o jo q se s'ho van fer venir be :) Vam anar a menjar uns quants sushis, una birrilla, i cosa tirant a rara --- a comprar un Don quijote (no confondre amb la botiga presentada mes amunt) en Japones! els de la botiga encara flipen. Aixo si, amb un dels 6 volums ja en tenim de sobres :)

IMG_1419

MOLTISSIMES GRACIES PEL PACK IBERICO!! ja l'hem fet baixar a la meitat i no crec q duri molt mes --- s'agraeix moltíssim!!

pel q fa visites, crec q aixo es tot per ara... pero que no pari eh! que em sembla que encara guanyen les "fijo que vinc l'any que ve..." vs. "ja tenim els bitllets" :D

ENGRISH

ENGRISH
en un lloc creat per a incentivar la communicacio en angles entre estudiants...

Visca Catalans a Tokyo, Visca!

be, no es el millor títol de tots, però el millor que se m'ha acudit --- en 2 segons.
de fet, les fotos no són d'avui sinó del dissabte passat, tu sabes, coses del canvi horari, i del poc respecte del govern Japonès de no declarar la Diada nacional de Catalunya festiu a tot Japó, o a Tokyo ni que sigui, res. Avui hem anat a treballar com si res -- però perquè no sigui dit posaré alguna foto del dissabte que va ser la trobada històrica més gran de catalans a tokyo (.com) des de la seva fundació.
IMG_1433
aquí la machiko amb la samarreta del jo.cat, una gorra del banco do brasil i una llauna de guarana, portant l'estel.lada tipu capa del superman... una opció que sé que li agrada especialment a l'Alex, una salutació cordial :D El tema brasiler es perquè vam aprofitar la ben entesa que l'Isaac&family venien de Hadano al festival, per fer de pas l'11 de setembre a l'avançada, ja que en dimarts tenia mala pinta pel que fa el poder de convocatoria...
IMG_1445
aquí una de grup al complet, o quasi -- 9 catalans + simpatitzans
IMG_1446
i una prova irrefutable que va ser al Japó :D
IMG_1450
mestissatge
IMG_1450
i noves generacions

Bona diada a tothom!

Honmonji


IMG_1387
Originally uploaded by Bernat.
ahir vam anar amb la machiko a un tros de temple que hi ha a uns 20 min de casa en bicicleta i on encara no haviem posat els peus :)
A mes es on aparentment hi ha la tomba de Nichiren Daishonin, el monjo budista les escriptures del qual es on es basa la secta budista mes gran del japo.