Respirant per fi una mica

Hooooola que tal --

acabo de veure que fa quasi 3 setmanes que no actualitzo el blog, i q les meves ultimes fotos al flickr son d'encara fa mes...

aixo no diu gaire de la meva vida social, i es q la meva vida social ultimament no diu giare res --- i la culpa es de madrid. No, dels americans. Be, no, es de la tesi.

he intentat escriure una cronologia de dates limit que s'han anat estirant miraculosament, pero ambiguament a la vegada, i sortia un rotllo que no el volia llegir ni jo, aixi que en termes generals he estat els ultimes 2 mesos (i in crescendo) en un "esprint" que evidentment ha estat insostenible en diversos moments, pero que s'ha fet el q s''ha pogut. El resultat -- dema reparteixo el primer esborrany de la tesi i el dia 12 faig la primera presentacio del tema. 40 min mes 30 de preguntes, oh yeah. Aleshores decidiran si dono la talla com per suggerir millores i seguir a la seguent fase d'evaluacio que te lloc entre nadal i reis (oi q son encantadors aquests japonesos?). Ah un dels profes que evalua no hi pot ser el dia de la presentacio i li haig de fer una presentacio per a ell solet un o dos dies abans.... nomes que un digui "aquest tio es un frau" ja l'hem vessat i no em podre "doctorar" el marc, en fi creuem els dits.

Aixi que ja veieu com esta el tema --- el millor de tot plegat es que la jefa, trencant una de les seves tradicions no va deixar anar una bomba de canvis per fer ahir al vespre i avui he tingut un dia prou tranquil, mirant detallets, imprimint les copies i tal (q es com hauria de ser, no?)

Tot i que ja tinc els articles necessaris, encara en tinc un altre a mig "review" (un q va sobrat) i que intentare que me l'acceptin abans de nadal (un dels reviewers ja ha donat el vist-i-plau dpres de la primera volta). Aquest es en una revista bastant mes seria (be, o coneguda com a minim --- deixem'ho en que hi tinc acces de s de la uni) que les altres dues (q no les coneixia fins q hi vaig voler publicar :)

i poca cosa mes -- ara toca preparar el powerpoint i seguir fent coses, pero espero que el pitjor ja ho tingui darrera... ho sabrem abans de dues setmanes, aix!

be i en algun moment buscar feina i tal tb... harl!


completament fora del tema del post i nomes per fer "bulto" una foto del festival de l'institut que tenim al costat de casa...

finsara

IMG_1003

2 Comments:

 1. martí said...
  Ja pensava que havies anat a un temple perdut al costat del Fuji Yama a acabar el doctorat!

  Ànims en aquesta recta final i ja ens explicaràs com t'ho has fet per convènçer als "japos" de que estas innovant en les persones ;)

  Ah! el Pere ja gateja! a veure si en penjo un video al facebook!
  Núria i Marc said...
  ànim amb el doctorat!!! Segur q te'n surts!!

  abraçades

Post a Comment