Biblioteca Popular Lliure...

aviat farà un parell d'anys que soc al Japó (jarl!) i encara no m'he cansat de posar coses que em semblen sorprenents i dignes de menció (per això les menciono, precisament...)

en fi, que l'altre dia sortint del metro vam veure una especie de vagó en miniatura...

IMG_8715

mirant-ho amb mes detall vam veure que era uns prestatges plens de llibres...

IMG_8711

les normes per fer-ho servir eren ben senzilles...

IMG_8712

"el préstec es lliure i gratuït. Un cop te l'hagis llegit, si us plau retorna'l"

a veure quan duraria un prestatge com aquest a Barcelona...


ah -- en una altra dimensió i com a epígraf freak, he posat un Del.icio.us Tagometer a la dreta, una especie de caixeta que diu quanta gent a guardat aquest blog en un compte del.icio.us... pels que aneu descol.locats es una pàgina web que et permet guardar enllaços a pagines que et semblen d'interès, posar-los etiquetes, veure si hi ha altra gent que també la te guardada, veure quines altres pagines tenen guardades... en fi, del.icio.us no es cap descobriment de la setmana passada --- només que m'he baixat l'última extensió per firefox que integra el tema a l'explorador... en fi, paro. Si us pica la curiositat creeu un compte i afegiu-me... i sinó deixeu-ho tal qual i ja frare desaparèixer la caixa d'aquí un parell de setmanes, com he fet desaparèixer la cançoneta aquella que hi havia...

apa, fins ara

ah un parell de videoclips japonesos per matar el temps --- el primer es de la banda sonora de Brave Story... ah, i es veu que el cantant es dels mateixos budistes q nosaltres em diu la machiko...el segon serveix per dir adéu... o Sayonara :)

0 Comments:

Post a Comment