Despres de mes de dos anys he anat a Kyoto

doncs si,
abans que la cosa ja no estigui massa passada per explicar-la, vaig ser 4 dies a Kyoto amb motiu/excusa del 10 congres de la conegudissima (ironia) Society for Global Business and Economic Development, mes coneguda com SGBED, q cosa un ou de dir.
el congres era tan interessant que vaig aprofitar per fer algunes escapadetes turistiques, incloent un ultim dia dpres del congres dedicat plenament a veure temples i coses --- aqui va la primera pagoda que vaig anar a veure amb la jefa, quan encara estava en forma, que el segon dia d'arribar li va tornar a agafar el yuyu, incloent ambulancia, hospital i cap diagnostic massa concret...
aqui va la foto que es una panoramica vertical (la meva ultima passio)
IMG_0723
en fi, durant el congres el gran atractiu van ser les maikos, que servien te preparat a la manera tradicional (forca mes espessa i espumosa que la normal) amb un estil impecable // aqui una foto amb un catala i un de valladolid (?)
IMG_0749
total, que a l'ultim sopar van tirar la casa per la finestra i van fer venir un petit exercit de maikos a posar cervesa i alegrar l'existencia als presents... en vaig contar 17 i podria ser que me'n deixes!
IMG_0863
naturalment l'ultim dia vaig aprofitar per anar a fer la foto de rigor amb el temple daurat
IMG_0886
si cliqueu a les fotos podeu perdre una bona estona mirant els llocs per on vaig passar :)

2 Comments:

 1. Dani said...
  Ei Bernat!!! A qui vols enganyar amb la corbata!! no sembles tu!
  Per cert, ja m'explicaras com fas aixo de les panoràmiques verticals.... que guapo!
  Una abraçada!
  Ciro&Emi&Dani.
  núria said...
  quins records!!!
  abraçades

Post a Comment