iREX2007

doncs si, avui hem anat a l'iREX2007 que es ni mes ni menys que l'exposicio internacional de robotica mes tremenda que et pots tirar a la cara --- i q normalment surt pel telenoticies quan la fan (fins i tot aqui al japo)
El laboratori de l'eyri i tornava a tenir estand i ell hi ha estat pringant 3 dels 4 dies que dura l'event. Gracies a ell ens hem estalviat els 1000 yens d'entrada :)
aqui us poso un video il.lustratiu de com funciona aquest bebe robot --- que a mes d'un que llegeix aquest blog no li aniria de mes comencar a practicar una mica... val uns 400 euros, menys del que us gastareu en bolquers en el primer anyal bernat tv de la dreta hi ha una pila de videos d'avui, i al flickr hi ha fotos com la seguent i moltes mes

IMG_2651 (by Bernat)

aixo es tot --- dema tinc l'examen de nivell de japones, m'he apuntat per variar al mes alt, i tenint en compte que porto bastanta menys seguretat que la primera vegada amb el proficiency, el mes segur es que m'emporti un resultat igual (una E) o pitjor (una F?!), pero toquem fusta ---- que mai se sap.

records a dojo, i aviso que vinc el 22, que es d'aqui 21 dies (!) aixo son 3 setmanes clavades (harl)

1 Comment:

  1. martí said...
    Ei Bernat!

    estic estalviant per bolquers jejeje pero espero que en les teves breus estades a Barcelona poguem veure'ns algun dia i et pugui ensenyar els meus progressos i animar-te a fer-li un "cosí segon" al Pere!

    lo de que els robots s'assemblin a les persones està bé, pero em fa por pensar el dia que els robots siguin capaços de reproduirse i crearse copies d'un mateix... MARS ATTACKS!!!!


    Martí.

Post a Comment