si nena si --- tenim pis


yes! ma-chi-ko
Originally uploaded by Bernat.
hooola que tal ---
no, no tinc fotos del pis, nomes de la persona amb qui hi vaig a viure ---- feia temps que no pujava fotos, mes que res pq tpoc en feia. Tot aixo de la busca de pis ha estat bastant infernal pq ha anat força lligat a b, plans de futur --- menys mal que finalment hem fet plans, pq hi ha futur, o aixo ens agrada pensar, que ja es molt :) Total, que tenim pis!

no se si us n'havia parlat (i em fa mandra comprovar-ho) pero es un 7e pis fantastic amb unes vistes tremendes unes habitacions tradicionals amb tatamis i portes corredores i una cuina menjador amplia i lluminosa :) el bany es un pel raro, pero no es estret, el qual ja es molt. El pis sencer deu fer al voltant d'uns 40m2 potser una mica mes, i consitueix ja tot el que es coneix com a Mansion --- no pq sigui la repera de luxos, sino simplement pq es en un edifici de formigo i no de fusta, lloc on hom pot llogar un simle apaato, o apartament :D En fi, com que vam firmar ahir el tema aquest, avui hem pogut mandrejar fins a dir prou i dpres hem anat a passejar per odaiba, amb un temps precios q feia. Dpres de comprar un kit de plastelines pel nebot de la machiko (el Ren) hem tingut el bonus de trobar un xiringuito que feia promociones internet. Aqui es curios, el chiringuito en si era d'una companyia que no t'ho oferia directament, ja que nomes eren els propietaris de la fibra optica, dpres tenien un llistat amb els diferents probeidors i les differens condicions que oferien... totes eren per l'estil i oju que aqui ve el tema--- 100 MBits, si nena si, amb aixo podre fer videoconferencia, baixar-me lo que el viento se llevo i escoltar catalunya radio simultaniament i sense talls :) (com a minim teoricament) ah, i tpoc per massa calers, no arriba a 30 EUR al mes :D (ps.a mes a mes de pack tb hi va un telefon IP o sigui que adeu linea telefonica :)
el pis costara una mica mes, aixo si. Al final el propietari s'ha autorebaixat el regal de 2 mesos a "nomes" 1 i tb la fiança de 2 a 1. El lloger en si uns miserrims 40 EUR, pero bueno, aixi no arribem a la critica quantitat de 6 xifres al preu, 95000 yens o 678 EUR cap ganga, pero com deia, maco maco. Esta a menys d'un quart a peu d'una estacio des del qual sera un plis arribar a la uni... si m'ho curro potser hi puc arribar en bicicleta i baixar una mica la panxa de la vida de solter que he fet aquest ultim any :D (sobrevive con ese microndas...)
vinga, una abraçada per tots plegats i ara si que a la que pugueu pugeu a un avio i cap aqui falta gent!
fins ara mateix

2 Comments:

  1. Mikel Rius said...
    sí nena, sí (una mica repetitiu però no ho se expressar millor!)

    moltes felicitats!

    Així m'agrada, treient-nos stress. Ara veient q et quedes a viure allà, no ens hem d'agobiar de quan anar-hi. Quan els nens ja siguin grans...
    Bernat Agullo said...
    bueno,
    pel que pugui ser intenta-ho planificar abans de 2 anys...

Post a Comment