al mercat del peix, depesh mod

hooola que tal,
últimament dira que els meus posts no estan causant massa impacte, potser la rutina ja se'ns ha endut a tots a mediocritat del dia a dia.
Per sort de tant en tant la rutina es pot trencar, si hom s'ho proposa. Per exemple, enlloc d'aixecar-te amb son a quarts de vuit del matí, perquè no aixecar-se a les dos quarts i mig de cinc (a veure quina hora es aquesta, llestos!) i anar a veure el mercat del peix de tokyo? Pels desinformats de torn us diré que m'han dit que es el mes gran del món. I això es gran que t'hi cagues.
Doncs això, pels que vau mirar el vídeo de la farra de fa dos caps de setmana, suposo que us va cridar l'atenció un paio que es descamisava al karaoke... Doncs bé, aquest tipus, que es diu Kato (kato-chan pels amics) treballa a aquest mercat i de seguida ens va convidar a que hi anéssim. A més a més estava canviant de feina i ens podia dedicar una estona.
Potser la cosa mes inversemblant del dia, es que en fer el transbord (i perdre el tren que havíem d'agafar, uns turistes se'n van acostar per preguntar-nos (en anglès) el tren que calia agafar per anar al mercat aquest. Jo li dic que calia esperar uns bons "20 minutes" i el tio es gira als altres i diu "si tu, 20 minuts!" Catalans! 6 catalans a quarts de 6 del matí en una estació de Tokyo -- i no només això, sinó què tot preguntant d'on som i on anem, un diu que és de l'escala; aleshores deixo anar que tenim una casa a Palau de Santa Eulàlia i una altra diu que ella una a Arenys d'Empordà (que està al costat mateix...) Em pregunta de quina casa, i quan li explico em diu, "ah, ara fa poc no es va casar la teva germana?" Francament, això ja em va semblar surrealista. En fi,3 parelles de catalans (de soca-arrel) viatjant pel Japó.
El Kato, que s'esperava un grup de 5 o 6, va quedar força parat de veure que tots plegats érem mes de 10! De tota manera ens va dur a tots a força llocs i només en l'última estona ens vam separar -- Entre els hits de la visita el congelador a -30º! La foto és del moment en que vam sortir. Apa, fins ara --
IMG_7132

0 Comments:

Post a Comment