"Correo comerciaaaaal"

hola que tal --
doncs no aqui al japo no hi ha penya trucant a l'interfono demanant que els deixis entrar per posar correu comercial, per no pq no hi hagi correu comercial (que n'hi ha a tones) sino pq o no hi ha interfono (com a casa) i quan n'hi ha es per entrar cap a dins, pero en principi tothom pot arribar fins a la bustia (potser per aixo hi ha tant correu comercial...)
en fi, hi ha un tipus de correu comercial que per barcelona encara no he vist, i es com el que us poso a continuacio
IMG_2694 (by Bernat)
pel que sembla es pot pagar amb targeta ---- !

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Jejeje...classmate. Interessant. Potser és per una trobada d'antics alumnes??
    Ja havia sentit parlar d'aquest tipus de publicitat a Japó, però a nosaltres no ens van deixar mai cap. Aixó si, d'inmobiliaries, molts!
    Bernat Agullo said...
    ei nuria, aqui en quasi dos anys potser n'hem rebut uns 3 o 4
    i d'immobiliaries tb, uns 3 o 4... milions! n'hi ha uns q envien el mateix paper (o quasi) uns 4 o 5 dies per setmana... aixi va el planeta!
    núria said...
    d q és el correu comercial d la foto?? de vestits de colegiala? el q em va semblar estrany d quan vam venir a japó va ser q et donessin la propaganda en format de paquet de clínex!!
    Bernat Agullo said...
    nuria (ultima a posar comentari) et veig una mica desorientada, i excessivament innocent :D fixa-t'hi que hi ha un "69" escrit, entre els escrits en japones hi figura "Kissu", "fela" (lo del clinton amb la lewinski), tb hi ha unes tarifes, 80 min 20.000 yens, dues vegades ok,
    ho pilles ja?
    si, rima amb batuta.

Post a Comment