com ficaries 17 persones en un sis-cents


guiness record -- 17 in my room
Originally uploaded by Bernat.
hola hola q tal
doncs si marta -- amb el marc comentavem si vau superar el record de densitat per metre quadrat assolit ahir a la meva habitacio --- ni mes ni menys q 17! sort q alguns fumaven i es van estar pel balco... b, en un moment donat vam jugar a fer flamarades amb una beguda polonesa de 96º i almenys 15 estavem al balco, d'uns 8 m^2 -- aixo va ser posterior als focs artificials q vam anar a veure, aqui al costat d'on visc. Entremig es van afegir uns col.legues del chikara, uns alemanys q es dediquen a fer la volta al mon al llarg d'un any (!!!) els tios tenen una xarxa de contactes i van de casa en casa :D pero molt heavy el q fan (www.zweiaufreisen.de) enfi, i entremig i ha una noia moooooooolt maca... aiiii!!! records per tothom!

2 Comments:

 1. Anònim said...
  holes bnat

  t'he vist amb una espècie d bata d sortir del llit arrembant una noia molt despentinada!! BERNAT!!! fes bondat!!! dsprés tots sabem els drames k s'organitzen ;)

  Cuida't molt!

  ds d Braunschweig ("el forat")

  .pere
  Anònim said...
  Bernaaaaat!!!!! Que acabo de veure la foto de la penya encabida a la teva habitaci'o i un dels dos alemanys (el de cognom Rottmair!!!) el vaig coneixer a Erlangen!!!!! Es el germa d un dels dos alemanys que ens van venir a veure l any passat a BCN!!!! Q fort no? Quina casualitat... !!!!

  Vinga, un peto des de Breslau i fins aviat!!!
  Merce

Post a Comment